Januari.

Als wij mystery guest waren geweest, had je van ons nog een tulp erbij gekregen! Bedankt voor alles! Tulp getekend … pff…dat valt nog niet mee, om een tulp te tekenen!

Luke + Kees.

Februari.

Hartelijk dank voor het ter beschikking stellen van jullie dak. Jullie waren op vakantie. Ondanks het missen van “het ontbijt” van Bert, was het een prettig verblijf. Welkom thuis en tot volgende week. Groet, Pepijn.

Wat een heerlijk en gastvrij verblijf hebben wij gehad. In één woord : geweldig. Hans en Ella.

Ook hier een prettig bed en vogeltjes, die je wekken in de ochtend. Fijne nacht doorgebracht. Pepijn.

We hebben drie leuke dagen gehad! De omgeving is leuk en gelukkig scheen het zonnetje. We hebben lekker geslapen en het ontbijt was erg lekker :>) Bedankt voor de gastvrijheid! Lex en Eline.

Wat een geweldige Plplek! Mooie omgeving! We hebben genoten van de heerlijke ontbijtjes en het lekkere bubbelbad! , Bedankt, Bert en Jolanda! Groeten, Carlo en Mariëlla, Lex&Eline

Maart.

Paar gezellige dagen! Koud maar toch goed kunnen fietsen! Museum More, Nieuwe Stadhuis Deventer en langs de IJssel. Goed toeven in de Zutphense binnenstad. Heerlijk geslapen in de gastvrije “Slaperije”.Bedankt en tot ziens. Sam en Elly.

Bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben ons “thuis” gevoeld. Tot in de puntjes verzorgd en zeer attent. We komen zeker nog terug! Evert & Mariëlle.

Dank jullie wel voor het warme welkom, de gastvrijheid en de heerlijke ontbijtjes. We hebben volop genoten en de dagen vlogen voorbij. Groetjes, Koos & Aca.

Eeveneens een lekker bed & ontbijt ! Goed geslapen. Pepijn.

Het was maar kort, maar heel verzorgd en hartelijke ontvangst. Ruud en Jetty.

We hebben genoten vandeze mooie slaapplek! Heerlijk ontbeten. Bert en Jolanda hadden een attentie voor Liesbeth, die jarig was. Dat was heel aardig van ze! Groeten, Gerard en Liesbeth.

wat een super goede plek. Dit kon ik heel fijn combineren met mijn werkzaamheden. Voelde me hier heel welkom. Heel erg bedankt hiervoor. Hele hartelijke groetjes, Karin :>)

rust, gastvrij, heerlijk ontbijt, vriendelijk, mooie omgeving, ontspannen, genieten, Bedankt! Anne.

April.

Dank voor het lekkere glas vruchtensap bij aankomst ! Pepijn.

Vandaag heerlijk uitgerust wakker geworden en genoten van een uitgebreid ontbijt. Daarna op de motor gestapt en een mooie toertocht gereden over grotendeels smalle weggetjes. In Borculo in een café genoten van een lekker kopje thee met appelgebak met slagroom. Nu even bijkomen met een kopje thee, daarna gezellig uit eten in het centrum van Zutphen. Dit gaan we te voet doen. Morgen meer. Willy en René.

Zoals beloofd. Uitgerust wakker geworden, lekker douchen en op naar het ontbijt. Heerlijk gegeten, wandelschoenen aan en de Berkelvalleiroute wandelen. Mooie natuur. In Almen genoten van een lekkere pannenkoek met een kopje thee. Vanuit Almen terug langs de Berkel gewandeld. De loop van deze beek is verrassend veranderd. Waar de mensenhand veel kapot maakt, kan het dus ook mooie dingen doen, haha… Weer terug op de kamer. Kopje thee gezet met de aanwezige waterkoker. Weer genoten van een prachtige dag. Dankjewel, Bert en Jolanda, voor het hartelijke ontvangst, ontbijten, slapen en het mooie weer, hihi. We komen zeker weer een keer terug. Dank. Willy en René.

Het kan niet op. Weer een geweldige nachtrust gehad en heerlijk ontbeten. Helaas zit het er op en moeten we naar huis. Tot een volgende keer. Bedankt voor de goede zorgen. Willy en René.

Ondanks het feit, dat wij vanwege andere omstandigheden in Warnsveld moeten zijn, hebben wij het prima naar ons zin gehad. Wij danken de familie voor de gastvrije ontvangst en de prima verzorgde maaltijden. Kees en Anneke.

Twee heerlijke nachten hebben wij genoten in jullie B&B… die in één woord fantastisch is en een 10 verdiend!! We werden zeer gastvrij door Bert ontvangen. Jullie B&B is prachtig gelegen, sfeervol en warm ingericht, met heel veel oog voor kleine details. Schone kamer, goed bed en een zeer uitgebreid ontbijt met heel veel lekkere extra’s…. ’t is heerlijk om zo verwend te worden! In de omgeving hebben we een mooie wandeling gemaakt (Berkelroute) langs de rivier naar Almen. En we zijn ’n dagje naar de sauna in Bussloo geweest. We komen graag nog ’n keertje terug met wat beter weer, zodat we in deze prachtige omgeving kunnen fietsen! …. en kunnen genieten van jullie prachtige tuin! Jolanda, nog hartelijk bedankt voor de heerlijke maaltijd !! :>) Het ga jullie en kinderen goed, en een knuffel voor Emma (kleinkind). Hartelijke groet, Robert & Francoise.

We really enjoyed our stay *** ♥♥♥, Sampati + Teerth.

We hebben heerlijke dagen genoten op deze prachtige plek! Bert heeft ons fantastisch verzorgd, zelfs de verjaardag van mijn man werd niet vergeten – het was een heerlijk biertje Bert – dankjewel! Een fijne kamer om meerdere dagen te verblijven. Zeker voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank en een fijne reis naar Singapore toegewenst. Jan Jaap en Gaunor.

Terwijl jullie genoten van jullie pasgeboren kleindochter Emma in SP, mochten wij genieten in jullie fantastische B&B…!! We hebben een hële fijne week gehad!! Het weer was heel moii, alleen vandaag 15/04 een aantal plensbuien… Drie dagen zijnwe erop uit getrokken met de fiets !! Wat is de omgeving prachtig! We hebben genoten van de ontluikende natuur en de schitterende bloesembomen. Een dagje naar de noordoost polder, een dagje DEventer en Leeuwarden, het was allemaal even leuk!! Vandaag een “rustdag” in De Slaperije, waar we ons vermaakten met lezen, plantjes verzorgen en kokerellen. De week is omgevlogen… We wensen jullie een goede vlucht naar huis, welkom thuis in jullie droomhuis!!

We willen jullie heel erg bedanken voor de fijne week en we hopen jullie gauw weer te zien en te spreken,…. en te horen, hoe het voelde om opa en oma te zijn ….   en foto’s te bekijken van de kleine Emma…  Lieve Jolanda en Bert, dank jullie wel voor alles!! Iedere dag was het “bijtjesdag” hmmmmmmm, lekkerrrrrr, bedankt! Groetjes, Johan en Carla.

We hebben een paar heerlijke dagen gehad. We hebben ontzettend genoten van jullie huis, tuin en prachtige omgeving. Het eten was heerlijk en ook jullie eigen gemaakte drankjes in de ochtend. Bedankt voor jullie gastvrijheid en tot ziens!!

 Groetjes, Bas en Annemarie.

♥  

Mei.

Wat een verrassing is ’t steeds, als je reserveert en hier terecht komt. Een oases dit keer!!! Wat een rust, prachtige tuin en de vogels. Ik heb er van genoten, evenals van ’t met zorg klaar gemaakte ontbijt. Een goede start en ik verheug me op de fietstocht van vandaag. Carolina, Amsterdam.

Veel dank voor jullie goede zorgen en het heerlijke verblijf! Veel liefs van Bert en Carla.

Chapeau met een Hoge Hoed. Tjonge tjonge, wat heb je het hier : geweldig, prachtig en goed. Bert en Carla.

Wat een prachtige kamers en hartelijke ontvangst! Heerlijke bedden en een geweldig ontbijt! De kinderen willen hier wel wonen :>)  Hartelijke groeten, Johan en Marcha.

Fantastiesche plek om “lekker verwend” gevoel te krijgen en een reuze leuke opzet : met een paar kamers, met meerdere mensen aan de dis. Prima verzorgd ontbijt, lekker geslapen. Het whirlpoolbad proberen we wel een andere keer ! Fijn, dat je mn teentje nog even behandeld hebt. Liefs Theo en Joke.

Als er één woord voor jullie B&B zou bestaan, is het wat ons betreft het woord AANDACHT…. Aandacht voor alles! Voor jullie mooie tuin, voor de heerlijk verzorgde ontbijtjes (nou ja, -tjes!) , voor de kamer en voor de gasten! Dank jullie wel daarvoor en heel veel geluk gewenst ! Jan en Lisette.

Wij hebben een paar gezellige dagen gehad. Alles was prima verzorgd en wij willen jullie bedanken voor de gastvrijheid en de goede zorg. Piet en Gatha. 

Eén nachtje even er tuusenuit. Voor het eerst in een B&B. Bedankt voor jullie gastvrijheid en heerlijke ontbijt. Wij gaan volledig ontspannen weer richting het noorden! Gerard & Lizanne.

Bedankt voor de hartelijke ontvangst en het lekkere ontbijt! Mooie kamer met alles er op en er aan! We hopen nog een keer terug te komen. Tomas en Elze. (België).

We hebben een paar fantastische dagen gehad. Genoten van de fietstochten in de omgeving. EN natuurlijk omlijst door jullie spontane gastvrijheid. Heerlijk uitgebreid ontbijt en prima diner. Hartelijk bedankt voor alles. Mooie kamer. Groet, Cor en Riet.

Het was heel leuk. Ik heb lekker geslapen en ontbeten. Bedankt voor de Donald Duckes om te lezen. Groetjes Thomas en Maartje en mama en papa.

Een heerlijke verrassing tijdsens onze eerste fietsvakantie. Genoten can de hartelijke ontvangst, de heerlijke maaltijd, de tuin! , de kamer en het gezellige ontbijt. Bedankt! Leo en Ineke.

Heerlijk hier! Fantastisch! Prachtige omgeving! Heel goed ontbijt en zeer gastvrij! Harry en Emmy.

Na een fietstocht van 90 km kwamen we laat en erg moe aan bij B&B De Slaperije. We hadden behoefte aan een goed bed. Bert stond ons al op te wachten en de kamer zag er goed uit. We hebben heerlijk geslapen! ’s Ochtends konden we genieten van de prachtige tuin en het uitstende ontbijt! Jammer, dat we niet meer tijd hadden om meer van Zutphen te zien. B&B DE Slaperije is zeker een aanrader, ook voor een langer verblijf. Bedankt voor de goede zorgen! Coen en Marlot.

Geweldig weekend gehad. Weer kon de pret niet drukken. Dank voor de gastvrijheid in jullie mooie B&B. Jullie zouden zeker een winnaar zijn in het gelijknamige TV-programma. Canna en Jos, Rotterdam.

Heerlijke midweekgehad in jullie B&B. Gastvrij en een leuk persoonlijk kontakt. Lekker uitgebreids ontbijt en maaltijd was uitstekend. Prima kamer met fijne bedden. We zijn weer helemaal “zen” ! Dirk en Nellie, Oppenhuizen. 

Het was een leuke ervaring! Goede zorgen van Bert en Jolanda, lekker geslapen, verrassend ontbijt, wat kan je nog meer wensen!! Jan, België.

Wat een rust hier. De vogeltjes hoor je fluiten. Weinig geslapen, laat geworden op het feest. Maar na een volle avond, een weelde van rust. Nu op naar het ontbijt. Het was een heerlijk ontbijt, met veel variatie. En een heel gezellig praatje. Hartelijk dank voor de goede zorg. Nathalie & Dirk Jan.

Tijdens ons 1-nachts verblijf hier, verbleven wij in de “Klaproos-kamer” . Van de zaadbollen van de klaproos of “papaver” wordt opium gemaakt. Sliepen we daardoor zo heerlijk hier ? :>)  Hoe dan ook : het slapen was heerlijk, evenals het ontwaken door de vogelgeluiden ( het enige “lawaai” hier !) Na dat heerlijke ontwaken volgde een feestelijk, rijk ontbijt, waarbijgastheer Bert voor een vrolijk entertainment zorgde. Kortom : a place to be and to come back! Hartelijk dank voor deze fantastische ontvangst! Hans Biermans en Wim Reikking, Voorburg.  

Na ’n moeilijke opstart van onze vakantie voor wat betreft het weer, wisten jullie met jullie onderkomen ons te verrassen en te verbazen voor wat betreft jullie gezelligheid en onderkomen. Wij hebben ons heerlijk vermaakt en ons bijzonder laten verrassen door jullie gastvrijheid. En als slot nog de ontdekking, dat wij bij een plaatsgenoot hebben gelogeerd. Ijzendijke, wat een ontdekking. Elly en René.

Heerlijk rustig, Lekkere bedden, Goed ontbijt. Wat wil je nog meer ? André en Ans.

Een fietsweek in nieuw en ook vertrouwd gebied, bracht ons hier. We genoten van Achterhoekse gastvrijheid, en elke dag ontbijt om “het motortje” op te laten branden, zoals Bert elke ochtend treffend zei. De kaarten met fietsknooppunten kwamen goed van pas. We hebben een fijne week gehad en denken met veel plezier hier aan terug. Wouter & Ineke.

Zufall und mit viel Glück fanden wir diese herrliche Pension mit dem wunderschönen Garten, wo wir von Bert und Jolanda äuserst aufmerksam empfangen wurden und uns rundum wohl fühlten. Schade, dass wir heute schon weiter müssen. Monika + Werner , Grosswallstadt, Bayern, Deutschland.

Juni.

Wat een heerlijk plekje is ons hier geboden! Heerlijke tuin, waar we tot 22.00 konen zitten ivm fantastisch weer, heerlijk bed met in onze kamer goede voorzieningen om het tot een prettig verblijf te maken. Het ontbijt was ook geweldig, daar konedn we weer op vooruit! Bedankt voor het prettige verblijf. Hartelijke groet, Anthonie & Elza, Dordrecht.

Wonderful bed&breakfast. Jolanda and Bert are such lovely hosts. We really enjoyed thhe relaxing atmosphere + delicious food at breakfast /meals. We were visiting from Canada and felt very welcome! The room and bathroom areas were very spacious and had everything we needed and more. Thank you so much! Becky & Adrian.

We werden heel hartelijk ontvangen. Bedankt voor het heerlijke ontbijt, we hebben ervan genoten. En een heel verzorgde kamer, het bed was prima. We hebben een hele mooie fietstocht gehad in deze prachtige omgeving. bedankt voor jullie gastvrijheid!. Jan & Anny, Stegeren.

Super bedankt voor de goede zorgen!! Heerlijk geslapen, heerlijk ontbijt. Leo en Ellen, oldehove.

Wat een gastvrije ontvangst, het heeft ons aan niets ontbroken! Heerlijk geslapen en overvloedig ontbijt. Genoten van de schitterende tuin. Het was een heel leuk weekend. Teunie & Wilma, Randstad.

Om maat meteen met de deur in huis te vallen : we komen hier nooit meer! Het ontbijt was niet te eten, de bedden vreselijk, altijd herrie in het huis… en dan nog Jolanda & Bert… Ok. Tot zover het op-de-verkeerde-been-zetten-stukje … In het echt … is een absolute aanrader! Vriendelijke ontvangst in een mooi stukje Gelderland. Geslapen als een roos (prima bedden) en ontbetn als een prins – wellicht zelfs als een koning. En Jolanda en Bert ? Geen kwaad woord over hen – geweldige gastvrouw / gastheer! Wij gaan nu weer verder, maar we vertrekken met goede herinneringen ! Dank jullie wel !  Trudie en Kees, Alkmaar.

Mooie kamer en fijne bedden, goed geslapen, lekker rustig. Hennie en Betsie, Hengelo (Ov.)

Hartelijk dank voor de rust, de vogels en de verzorging. Wederom fijn geslapen en ontvangst met pastasalade op de kamer was super! Groet, Pepijn.

Juli.

Het was de eerste keer, dat wij ee B&B geboekt hadden. Dit is ons zeer goed bevallen. Gezellig met andere gasten aan de ontbijttafel en jij als gezellige gastheer. Wij komen zeker nog een keer terug, als we nog een keer komen fietsen. De kamer was ook prima. kan niet anders zeggen een 10 !! Groetjes en tot ziens, Mieke en Jan, Weert.

Heel vriendelijke ontvangst. We konden zelfs onze jurken strijken ter voorbereiding op een bruiloft, waarvoor we hier hebben overnacht ;>) Gastvrij! Hartelijke groet, Neel & Maartje.

Zo dicht bij huis , maar toch een vakantiegevoel krijgen. Wat een goede zorgen en heerlijk zeer uitgebreid ontbijt.Top, zelden zo meegemaakt, ga zo door! Peter & Sacha, Zutphen.

Na  een paardenrit langs de IJssel hebben we hier lekker geslapen. Ook het ontbijt was super! Bedankt voor de gastvrijheid! Hartelijke groet, Nils en Pauline.

Bedankt voor de hartelijke ontvangst, het heerlijke ontbijt en de fijne kamer! We hebben heel goed geslapen en vinden het jammer , dat we niet wat langer van de rust en de mooie omgeving kunnen genieten. Laura & Ivo uit Brussel ( maar et Nederlandse identiteitskaart :>)

Wij hebben genoten van jullie mooie locatie. Een tuin om van te smullen, prachtige vogelgeluiden en fijne terrasjes. Ontbijt waar je vrolijk van wordt en een gastheer en gastdame met passie. Bedankt voor alles, ook voor de plantjes. Tineke en Petra.

Despues de un dia de bicicleta agotador jue on lujo encontrar un alojamiento tan agradable. Hemos descansado de maravilla y despertado escuchando pajasas. Huchas gracias! Maria y Saica. Spania.

Als kersvers pensionado’s hebben we ervoor gekozen om alle emotis van de afscheidsfeesten van ons werk bij Hogeschool Utrecht en het LibanonLyceum in R’dam, “er uit te fietsen”. In een regio , waar we over een paar jaar graag zouden willen wonen : in de buurt van de IJssel bij Zutphen of Deventer / in Warnsveld resp. Diepenveen. De uitvalsbasis voor een kennismaking met deze regio is jullie B&B. Alleen de tuin al is een lust voor het oog. De 150 km, die we in deze dagen gefoietst hebben, maakt de keuze voor Warnsveld “voor de hand liggend”. Heerlijk al dat groen en het gebrek aan snelwegen :>) We hebben het enorm naar onze zin gehad in jullie B&B : zo netjes en van alle gemakjken voorzien! Dank voor jullie gastvrijheid en tot ziens !! Ariëtta en Henk. Capelle a/d IJssel.

Liebe Jolanda, lieber Bert, Wir haben eine schöne Zeit verbracht und haben uns sehr willkommen gefühlt. Bleibt so, wie ihr seid! Wir kommen gerne wieder! Uwe + Anne.

We hebben genoten van ons verblijf in jullie mooie B&B. Wat een paradijsje! Heerlijk gefietst, gewandeld en rond gekekn in deze prachtige omgeving. Bedankt voor alles, de overvloedige ontbijtjes , de rondleiding in de tuin! Gastvrijheid met een Hoofdletter!. Hartelijke groet, Toos en Sjoerd.

Bedankt Bert en Jolanda voor de hartelijke ontvangst. Het is prachtig hier, war een mooie B&B. We hebben gistern genoten van onze fietsdsag om daarna heerlijk “thuis” te komen met een kopje koffie en een wijntje de tuin in. Heerlijk geslapen en genoten van het ontbijt. Een dikke dikke 10. Groetjes, Marten en Gepke, Zwolle.

Ofschoon we hier vlak in debuurt wonen (Apeldoorn), hebben we het verblijf hier ervaren als een echte vakantie. We hebben ons heel welkom enprettig gevoeld. We hebben de verwachting, dat we hier terug zullen komen.. Met dank, Peter en Herma.

♥ 

Wat hebben we genoten. Door jullie gastvrijheid voelden we ons meteen al thuis. Heerlijk in de tuin gezeten,m waar we in de watten werden gelegd met thee en zelfgemaakte koek. Samen met Jolanda kennis van planten opgedaan. Lekker bad gehad, goed geslapen, Alles is tot in de puntjes verzorgd. Ik had geen betere plek kunnen uitkiezen, om even bij te komen van alle chemo’s. We komen zeker een keer terug. Dankjewel voor alles. Hanneke en Taco.

Superadres. En hoe moet dat nou, als we weer thuis zijn .. Wie verwent ons dan met zo een superontbijt. Zo uitgebreid en lekker. De rust die hier heerst. We hebben genoten van de hanzesteden Deventer, Doesburg, Zutphen. Bedankt, Paul en Anke, ochten.

We hebben een prettig verblijf gehad in jullie mooie B&B. Het wa super, alles mooi proper, mooie tuin…. Jullie waren ook met alles behulpzaam en vooral niet te vergeten de lekkere ontbijten / maaltijden.. Ook heel lekker geslapen! Bedankt voor alles, zeker voor herhaling vatbaar. We komen zeker nog eens terug, maar hopelijk is het dan iets beter weer met véél zon ! Groetjes, Franky & Christelle, België.

Augustus.

Met twee vriendinnen fietsen we van Maastricht naar huis in Leeuwarden. Langs de Maasoevers door de Mookerheide, langs de IJssel en nu in Warnsveld! Wat hebben jullie een prettige Slaperije! Verzorgd, rustig, in een erg sfeervol huis & tuin. En wat ’n fantastisch, kleurrijk ontbijt! Dank! Marieke.

Werkelijk alles dik in orde. Een aanrader voor anderen. Jan-Klein Wijers.

Hier hat es uns sehr gut gefallen. Schade, das es so lurz war. Zwei liebenswürtige Menschen, das kann ich nur weiter emphelen!! Familie Schäfer aus Belle (NRW)

Bedankt voor de hartelijke ontvangst. wat een fijne plek bij jullie in de Klaproos-kamer, heerlijke bedden en wat een fantastisch ontbijt !! Jammer, dat wij eerder dan gepland, moesten gaan, maar we komen zeker terug !! De zussen Marleen uit Venlo, Ineke Uit Nieuwegein.

Wat een Verrassing om hier aan te komen. Hoe kan het, dat je je bij vreemde mensen zo op je gemak kunt voelen. Bedankt voor jullie gastvrijheid en hartelijkheid. Voor de rondleiding in de tuin. Weer helemaal op krachten om onze fietstocht vandaag te vervolgen. We hopen nog eens te kunnen komen. Riek en Gerrit.

Bedankt voor het verblijf in jullie B en B. Het was fijn om hier te overnachten en alles was prima voor elkaar. Attent vonden wij de tips betreft de fietsroutes, dank hiervoor. Hartelijke groet, Ans en Louis.

Verrassend aangenaam ; jullie letten op alle details! Jammer, dat we door al die regen niet 1x in de mooiste tuin van de wereld :>) konden zitten!  Dankjewel! (super ontbijt). Mario, Heerlen.

Ik vond het fijn om hier te zijn. Ik heb goed geslapen en heel lekker en uitgebreid gegeten. De tuin vond ik erg mooi en heel groot. Dankjewel voor de rondleiding. Tot ziens, Eike.

Oooo wat een vriendelijke mevrouw, Oooo wat een leuke man, Oooo wat een mooie bloementuin, Oooo wat een mooi huis, Oooo wat een mooie slaapkamers, Oooo wat een mooie kleuren, Oooo wat een mooi en heerlijk ontbijt, Oooo heerlijk was het hier ! Lieve groet en dank, van Marieke, Roelien en Grietje. 

Heel hartelijk bedankt voor de heerlijke ontbijtjes, de fijne kamer, de prachtige tuin, de fiets, de gastvrijheid. Kortom : een heerlijke thuisbasis tijdens de Zutphencursus. Tot ziens, Pauline, Maastricht.

Wat een riant, luxueus verblijf hebben we hier gehad. Je zei al, dat we spijt zouden krijgen na één nacht weer weg te moeten :>) Toch volop genoten van jullie gastvrijheid, fijn bubbelbad, heerlijke bedden, en een zeer smakelijk ontbijt met volop keuze. We fietsen vandaag weer verder door deze moouie omgeving, zachtjes aan richting hyuis. We houden dit adres zeker in ons achterhoofd, want het is voor herhaling vatbaar en dan misschien voor langer ;>) Jullie tuin is een lust voor het oog! en mond!  Groeten, Evelien en Frank, Emmen.

Bedankt voor het hartelijke welkom en het fijne verblijf in De Slaperije. Onze eerste keer in Zutphen was een mooie dag vol indrukken, die we heel fijnhebben af kunnebn sluiten in jullie mooie B&B. Jolanda heeft heerlijk voor ons gezorgd, de bedden lagen lekker en ook het bubbelbad beviel,erg goed. En wat zitten jullie in een prachtige omgeving! Het luxe ontbijt zorgt ervoor, dat wij nu goed kunnen beginnen aan onze wandeltocht naar Deventer. Bedankt! Als we in de buurt zijn, komen we graag terug! Coby en Eva, Den Haag.

Op de valreep toch nog een plek gevonden om te overnachten. Sorry Bert, dat we zo laat aankwamen. We hebben hier heerlijk uit kunnen rusten. Klaar voor de op een na laatste etappe, op onze fietstocht van Heythuysen naar de Waddenzee en terug. Pieter en Anje.

Location XXXXXXXXXXXXXX, Essen XXXXXXXXXXXXXX, Service XXXXXXXXXXXXXX, Sauberkeit XXXXXXXXXXXXXX Wir fanden es hier sehr nett, deswegen haben wir alles mit 10 sternen bewartet !! Wir wünschen Ihnen noch weiterhin viel ERFOLG !! Savia, Dirk, Melanie.

Wat een geweldig adres. In één woord fantastisch !!! Agnes + Marga.

Wat een heerlijke plek en wat een gastvrije ontvangst hebben jullie voor jullie bezoekers gecreeerd ! We hebben ontzettend genoten van jullie fantastische en hartelijke  adres. Dank voor de goede zorgen, het heerlijke ontbijt. We komen zeker graag weer terug! Annemarie & Jeroen.

Vielen Dank für eure Gastfreundschaft. Die kürzen Momente in Leben sind oft die schönsten, an die man sich gerne zúrúck erinnert. Wir kommen gerne nochmal wieder zu euch, wenn wie wieder in der Gegend sind. Barbara und Volker aus Münster.

Ongekende luxe bij B en B “De Slaperije” in de Klaprooskamer. Zo lekker geslapen, zo lekker van de maaltijden genoten. Hoe jullie beide hier een aandeel in hebben, straalt bewondering uit. Niet onopgemerkt is gebleven, hoe netjes er alles uitziet, het interieur, het verfwerk, de tuin niet te vergeten, aansluitmogelijkheden voor computer en fietsen. Alles is bij jullie aanwezig. Ook de zitjes aan de zijkant zijn een leuke bijkomstigheid. Jullie wonen ook in zo’n mooie omgeving en hebben ons goed geholpen bij onze fietsroutes. Jullie gastvrijheid en jullie attente inzichten spreekt boekdelen. Wij bevelen jullie dan ook bij een ieder aan, omdat er geen betere plek te vinden is. Ons bezoek is zeker voor herhaling vatbaar, maar jullie weten hoe het er voor staat en dat is het enige negatieve, waar niemand wat aan kan doen. Nogmaals Jolanda en Bert, HARTELIJK DANK. Ans en Bill, Gilze.

Je bent een prima gastheer, hebt alles uitstekend voor elkaar. Het ontbijt is daar wel een goed voorbeeld van. Een prima adres om één of meerdere nachten te verblijven. Zal ik ook zeker doorgeven aan vrienden of in reviews. Zoals ik al begreep, heb je over klandizie niet te klagen. Keep up the good work. Vriendelijke groeten, Alfred en Peter.

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. We hebben heerlijk geslapen in een prachtige omgeving, het ontbijt was bijzonder uitgebreid, met veel gezonde fruithapjes. Heerlijk. Een kort bezoekje was het deze keer. Misschien een volgende keer ietsje langer (midweek bv) met ons drietjes, incl. hond. Hartelijk dank! Marja en Niklas.

Ik ga hier niet meer vertellen, hoe fantastisch het hier is. Dat hebben anderen al voldoende gedaan. Ik vertel maar wat over mijzelf. Op de motor maakte ik een rondreis door de 12 provincies van Nederland. In drie dagen heb ik 850 km afgelegd over de binnenwegen van Nederland. Het was fantastisch om nieuwe streken en steden te leren kennen.. Na aankomst in Wansveld verkende ik Zutphen en dat is helemaal top. Ik heb mij hier uitstekend vermaakt. Bedankt. Victor, Breda.

♥ 

September.

Mooie kamer en een lekker ontbijt. Prima vertoeven hier, ook een mooie omgeving. Hein en Dikkie.

Prima hier, mooie kamer, heerlijk ontbijt en zeer gastvrij. Arie en Karin.

Prima verzorging, veel aandacht voor detail en een schitterende plek. Wat wil een mens nog meer ! Hartelijk dank, Andel en Wandert.

We sluiten ons graag aan bij de mooie woorden van onze voorgangers. De omgeving is zeer geschikt voor het maken van fietstochten. Wat we minder vonden, was het feit, dat er slechts 1 kamer was met privé douche. De andere kamer moest gebruik maken van een badkamer en aparte toilet op de gang. De rest was uitstekend. Oh ja, opbergen van de fietsen ging wat moeizaam vanwege de smalle opening naar de bergruimte. Nogmaals een uitstekende B&B. Charles en Joyce Portier.

Wederom helemaal alles top ! Paul & Tineke.

Onze eerste ervaring in een B en B was meteen een hele goede ervaring. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en het heerlijke bed. Het ontbijt was Super ! Hartelijk Dank ! Groetjes, Marleen en Nico Hulsberg.

We hebben een heerlijk verblijf gehad in De Slaperije : prima kamer en uitstekend ontbijt! Hartelijk dank voor de vriendelijke ontvangst op deze mooie locatie. Groeten, Gerard en Berty Oostendorp.

De kamer is zeer praktisch ingericht, waardoor je toch alles goed kwijt kunt. Een vriendelijke ontvangst, lekker eten en door het mooie weer, hebben we ook nog kunnen genieten van de tuin. Groeten. Fanny7 en Gerdy, Nijmegen.

Wij zijn heel blij, dat wij jullie B&B hebben gevonden. Vanaf ’t eerste moment voelden wij ons erg welkom. De heerlijk uitgebreidde “ontbijtjes” en andere maaltijden vielen zeer in de smaak. Jullie hebben ons erg verwend, ook door jullie persoonlijke aandacht. Mochten de omstandigheden het toelaten, dan zouden wij graag weer ’n terugkomen! Hartelijk dank en groet. Peter en Debby, Zoetermeer.

Wederom een heerlijk rustig verblijf in De Slaperije in Warnsveld. Het prachtige weer krijgen we cadeau. Hartelijk dank voor de gastvrijheid, Marja en Niklas.

Hartelijk dank voor welkom (mosselen met frieten :>)) Thank you for camera, for Humor too. Le repas était excellent, le salmon bien prepare et les légumes et la sauce parfaits. Raphaél, Martine et Francine, Lille (Rijsel)

Voor de tweede keer hier geweest en weer heerlijk verwend.Ik kom hier echt tot rust. Hanneke, Zwolle.

Leuke, gezellige ontvangst. Fijne kamer en een prima ontbijt ! Bedankt ! Rosita en Henk.

Alles TIP TOP in orde. Dank ! E + M.

Oktober.

We hebben een heerlijk weekend gehad in jullie b&B. De ontbijtjes waren een enorme verwennerij. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Ad en Ria.

Het was wederom in één woord  FORMIDABEL ….!! Er wordt wel gezegd : “dromen zijn bedrog…”, maar dat geldt in ieder geval niet voor De Slaperije, want we hebben hier weer héérlijk gedroomd, en onze verwachtingen over ons verblijf hier, zijn écht uitgekomen…!! Wát is het hier mooi, we hebben genoten…!! Veel liefs, Johan + Carla.

Goed geslapen en gegeten, het ontbijt was prima. Dus waarom nog meer melden?! Aandader voor iedereen. Marijke & Peter.

November.

Gewoonweg geweldig !! Ron en José Kroon.

Heerlijke plek en bijzonder lekker ontbijt gehad. Hartelijk en gastvrij verblijf. Het terugkomen waard! Hartelijke groet! Annet + Heny.

December.

Uitermate vriendelijke ontvangst, mooie kamer, super badkamer. Aanrader voor vrienden. Alex en Beate Waning.

HERZ – lichen Dank für ALLES !  Evelin und Helmut.

Wij hadden het rijk alleen en zijn reuze verwend. Een plek om naar terug te keren. Bedankt. Emma en Rolien.

Wat een fantastisch ontvangst. Prachtige kamer, goed bed. Heerlijke dag gehad in Deventer. Zeker een plek om terug te komen. Heerlijke maaltijden gehad. Bedankt. Mereen + Ed.

♥ 

Unseren herzlichen Dank für die Schnelle bestätigung unserer Büchung und fúr den sehr freundlichen Empfang. Die Bewirtung war sehr gut uns das nette Zimmer mit den guten Betten, hat uns zu einem ruhigen und gesunden Schlaf eingeladen. Gestärkt und ausgeruht können wir den heiligen Tag beginnen. Nochmals unseren Dank! Wir kommen gerne wieder! Renate  und Paul Smock, Hildesheim.

Na een dag hard klussen in ons stoffig huis, was het goed thuiskomen in De Slaperije. De douche was verfrissend. Goed geslapen, onder een dekbed, dat n’t wat langer had mogen zijn. Het ontbijt was heerlijk. Alles straalt liefde en zorg uit. Jan & Karine, Sassenheim.

In verband met familiebezoek een nachtje B&B. Gastvrij ontvangst, heerlijke kamer. Prima sanitair. We komen zeker een keer (met fietsen) terug om de omgeving te verkennen. Elly & Martin, Koog a/d Zaan.

♥