Januari.

Oud en Nieuw hier gevierd met drie gezinnen. Echt een heerlijke locatie met alles wat nodig is om het ontspannen te hebben. Goed geslapen, heerlijke ruimtes! Wient Jan, Mêlanie, Teun, Loes van Wilsum.

Wat was het gezellig, hier in dit sfeervolle huis! Heerlijk veel ruimte voor de kinderen, genoeg plek om allemaal aan tafel te zitten, we hebben genoten :>))  Een super-begin voor 2014 !! Groetjes, André, Helmi, Tom, Ilse (+ de 2 andere families)

Wat een heerlijk huis! We voelen ons hier gewoon thuis. We hebben hier met 3 gezinnen, 6 volwassenen en 6 kinderen, met oud en nieuw mogen vertoeven! Wat een ruimte. Bedankt voor alles. Groeten, Martijn, Paulien, Linde en Sofie.

Het verblijf bij jullie was erg aangenaam. De ontvangst van Bert was hartelijk. De kamer was prima.. Het ontbijt was uitgebreid en met zorg klaar gemaakt. Erg attent om een wijntje klaar te zetten.Bedankt, Harry en carla, Roermond.

Het was heel inspirerend om mee te maken, hoe gepassioneerd Bert de B&B bedrijft. We zijn erg verwend, hebben genoten van de speciale aandacht en de zeer goede zorg bij jullie, na een dagje Thermen Bussloo. We zijn in meerdere B&B’s gewwest, maar dit is zonder overdrijven de beste. Veel geluk en misschien tot ziens. Justo en Annemiek, Hoofddorp.

Onze eerste ervaring bij een B&B. Het was top !! Prachtige omgeving, heerlijk geslapen en ’t ontbijt was uitstekend. Bedankt voor de goede zorgen. Deze B&B zullen we zeker aanbevelen. Vriendelijke groet, André en Yvonne.

Wat jammer, dat we alweer weggaan! Wat een heerlijk huis hebben jullie! Bedankt dat jullie het ook voor ons open stelden en bedankt voor jullie vriendelijkheid. Tot ziens! Of, zoals we ook al lazen bij Booking.com. Goed : alles! Slecht : niets! Johan en Liesbeth.

Een prima ontvangst gehad hier gisterenmiddag, met een hapje en een drankje. Heerlijki gegten, geslapen en ontbeten. Dit adres is een aanrader, wij zijn echt van plan hier weer met z’n allen een keertje terug te komen. Bedankt voor de prima gastvrijheid, Bert! De wandelclub van de dames / 8 schoonzussen, Els, Hesther, Mariet, Ria, Petra, Marie Jose, Rita, Margriet.

Februari.

Hartelijk dank voor de prima ontvangst en de gastvrijheid. Ondanks het slechte weer hebben wij een paar fijne dagen gehad. Succes met de tuin! Bert en Mirjam.

Na een heerlijke wandeling van Twello naar hier, met helaas wat regen aan het einde, waren we erg blij, dat we neer konden ploffen op de heerlijke bedden van de Klaproos-kamer. Bedankt ! Ruth & Bernike.

Na een lange , vermoeiende, maar bij zonder mooie dag in de Hanzestad Zutphen, waar onze whippet 2 cac titels binnenhaalde, was de ontvangst hier bij De Slaperije als een warm bad. Heerlijke kamer, goed bed, alles schoon, ruim en licht. Het ontbijt was uitstekend verzorgd. We zijn weer helemaal opgeladen voor de 2e showdag!, Bedankt! Leoe&Trea & Leila de whippet.

Bedankt voor het heerlijke verblijf. Ik kom zeker nog terug. Samson.

Heerlijk, er even tussen uit. De rust en stilte zijn haast “onwerkelijk”. Met een prima bed en ontbijt was het een prima vertoeven.Bedankt!  Harry en Tia.

 Maart.

Op mijn nieuwe ontdekkingsreis door Nederland voor een nieuwe woonplek, betekent dit stuk van Nedereland voor mij ; met Wansveld en De Slaperije van Bert En Jolanda als centrum : thuis komen – geborgenheid – liefdevolle verzorging en aandacht – frisse lucht – prachtige natuur – weldadige stilte – inspiratie. Tot de volgende keer! Carin  P.S. Knap, hoe jullie met een glutenvrije vegetariër omgingen.

Wij waren hier voor de tweede keer. Werden ontvangenalsof we elkaar al jaren kenden. We hebben heerlijk gegeten. Het feest waarvoor we kwamen, was ook heel gezellig. Het ontbijt was ook weer super. Alles bij elkaar weer een topweekend. Groetjes, Arend en Irene.

 Even de Randstad ontvlucht, vanwege de nucleaire vergadering. De rust opgezocht in Zutphen en Duitsland. Waren op doorreis. De Slaperije “gewoon goed”. Lekker gegeten en ontbeten. Hans & Tony.

Heerlijk geslapen en lekker ontbijtje! Bedankt en wellicht tot een volgende keer. AnneMarie.  

♥ 

Fijn, schoon :>) , mooi, vriendelijk, ruim! Dankjewel en tot ziens! Liesbeth en Lieke.

Na een heerlijk diner gisteren, en ontbijt vanmorgen, op pad gegaan naar Zutphen, een leuke gezellige plaats. Het wer was voor deze tijd prima +/- 15 C. Vanmiddag een lange wandeling gemaakt langs de Berkel. uiteindelijk bij Huis De Voorst aangekomen. Het was verder dan we dachten, hebben 3 uur gelopen. Nu even met de beentjes omhoog. Bedankt voor de goede ontvangst! Groet van Matthijs en Thea, Leiderdorp.

Un trés sympathique accueil et un bon repas cuisine par Bertrand trés attentionné et discret. Un lieu paisible ou sels les oiseaux viennent vous réveiller. Un lit comfortable pour une bonne nuit. De Slaperije : Une bonne adresse.

Fijn genieten van een heerlijk bed, zonnige klaprozen, smikkelontbijt en een charmante gastheer en gastvrouw. Nu nog een zonnige dag in deze prachtige omgeving en ons weekend is compleet. Dank jullie wel. Ellen en Freek.

Voor ons is jullie B&B een goede plek om te slapen, als wij op fam. bezoek zijn. We hebben prima geslapen en een overheerlijk ontbijt gehad. Bedankt en tot ziens. Fam. Bosman, Amstelveen.

Super bedankt! We hebben lekker geslapen, zijn super bedden en een heerlijk ontbijt gehad! Een adresje om te onthouden! Groetjes, Ton & Gerda, Steenbergen (NB)

De perfecte B&B !! Met perfecte verzorging. Ga zo door!! Gerard & Ariane, Cadier&Keer.

Prima B&B. Hartelijke ontvangst en een prima diner! en verzorging. Een adres om te onthouden én aan te bevelen! Bram en Grit, Sommelsdijk.

Bedankt, na terugkomst van een dag sauna, lag er een flesje wijn en 2 glazen op bed om mijn verjaardag in te luiden. Lief, heerlijk geslapen. Voelden ons uit logeren, wat een fijn gevoel is. Wij komen zeker terug als we naar de sauna gaan.Bedankt, Patrich&Danielle, Rotterdam.

Danke für der schönen Aufenthalt das den kurzUrlaub so erholsam gemacht hat. Kesten&Philpp

Prima verzorgd in een mooie omgeving. Dorothé en André.

Wat een hartelijke ontvangst < Bert. We hebben heerlijk geslapen in een prachtige kamer ( wat lief van de upgrade) in een heerlijke omgeeving. Wat een mooi divers landschap hebben jullie hier> Dank voor de goed ezorgen! Richard & Alien, Ede.

Soms heb je een beetje geluk nodig om een uitje onvergetelijk te doen zijn. Dat beetje geluk zat hem deze keer min de keuze voor de stad Zutphen, maar met name voor De Slaperije. We voelden ons al thuis voordat we kennis hadden gemaakt. Door de verschillnede e-mails krijg je al een indruk van “de persoon er achter”. Die indrukwerd ruimschoots bevestigd. Perfecte plek, super aardige ontvangst en heerlijk ontbijt. In Brabant zeggen we “tot ooit”. Johan en Hetty. P.S. Marokkaans gegeten bij Sultani op de Groenmarkt > Super.

♥ 

 April.

Hartelijke ontvangst. Uitstekende B&B. Schitterende omgeving vol rust. Kortom, ik heb er van genoten en kom graag terug. Erik.

Onze eerste B&B ervaring. Heel goed bevallen. Het wa super. Alles was in de puntjes verzorgd. We hebben er van genoten. Groetjes, Theo en Annie.

Nog meer gasten met een eerste B&B ervaring :>) Het was kort maar krachtig 1 nacht. Alles heel goed ervaren, met als afsluiter een geweldig ontbijt. Bert, je bent een geweldige gastheer, dank je wel! Groetjes, Roy en Anne.

Heel fijn hier te zijn en tot rust te komen! Zo liefdevol. Groetjes, Piet en Corina.

Als je na 5 minuten hier te zijn, denkt ; wij willen wel een nachtje extra blijven, wil dat wel wat zeggen. Het was super!! Bedankt voor de leuke tijd, lekkere ontbijt en heerlijke diner. O, bijna vergeten, de paashaas, hij was heerlijk! Marie Catrien en Ron.

Tank you for a wonderful stay. Slept wonderfully! You have a lovely home and beautiful garden. So green and exstronally tended. Added further to our great impression of NL. And the breakfast!. Many thanks, Nancy and Peter, Brisbane, Australia.

♥ 

Prima bedden en verzorging. Nog bedankt voor het lenen van de fiets. Cor en Huge.

Heerlijk geslapen en zeer gastvrij. Corrie en Henk Haafkens.

Drie nachten geslapen, erg gastvrij, alles is mogelijk. Wij zijn goed bekend in Zutphen, maar blijft een mooie stad. Wessels koffie op de Zaadmarkt is het adres voor koffie, expresso en taart. Arjan en Luzia, Zürich, Schweiz.

Wat een heerlijke rust! Na een geweldige conferentiedag op de Betteld in Zelhem is dit fijn thuis komen. Fijn, dat het mogelijk was, zo laat op de avond nog te arriveren. Na een goede nachtrust en een verzorgd ontbijt, gaan we de 2e conferentiedag meemaken. Van harte Gods zegen en mochten we opnieuw een slaapplek zoeken, we weten “De Slaperije”te vinden. Corina En Dick, Voorschoten (ZH).

Het was geweldig. En wat ontzettend fijn, dat de paashaas hier ook langs komt!!! Dankjulliewel!! Kees en Nanda Musters.

Voor mijn man niets dan nostalgie om hier te verblijven in de Kozakkenlaan te Warnsveld. Hij is hier geboren en getogen en in zijn jeugd was het hier een weiland met koeien. En nu hier een geweldige B&B ! Een rustige, mooie kamer en een heerlijk ontbijt. We hebben lange fietstochten gemaakt in de Achterhoek. En we zijn altijd weer onder de indruk, hoe mooi het hier is… Gert en Marianne Holstege, Haren / Groningen.

Wat is het hier prachtig! De Berkelvallei-route is een aanrader. Zeker als je ‘m loopt in de stralende zon. Bijzonder was ook om het paasvuur in Almen mee te maken. We hebben het goed gehad hier. De ontbijtjes waren niet te versmaden en we hebben heerlijk geslapen! Wn wat lief Bert, dat je onze Paashaas wilde zijn! Jullie tuin is echt een geweldige locatie voor het zoeken van eieren!! Bedankt voor alles, Bintou en Edith, Uithoorn.

Bedankt, keurige kamers en heerlijk geslapen. Ontbijt goed, voorzien van paashaas, want ’t is Pasen. Erg Leuk. Cor en Tineke.

Mei.

Mooie kamer, ruim en schoon. genoten van de omgeving en binnenstad Zutphen. Leuk om met andere buitenlandse gasten samen te ontbijten. Het was gezellig! Een mooi plekje! Loendelien en Marloes.

Dear Bert , dear Jolanda, Our rank for your place is 10,1 !! De Slaperije is the best place we could find. Our third stay here is the best proof for such opinion. Thank you very much for everything! Ilona, Krzystos, Dominike & Kasie.

Wat een warm welkom. Mooie tuin, kamer en ontbijt uitmuntend. Wij hebben van deze avond en ochtend genoten. Bedankt voor de gastvrijheid en tot ziens. Jochem en Janny, Rockanje.

This is the best room!!! We will come back next yeat 🙂 Dominike und Kasio from Poland. ♥

Merci de votre accueil. Votre Pays est magnifique. Nous gardercret un trés bon souvenir. Dasy / Christan.

We hebben het fijn gehad. Het slapen en ontbijt was erg goed. Super bedankt. Emmy en Gerda, Nieuwegein.

Uitstekend geslapen en kamer was goed ingericht. Gastvrije ontvangst. Bedankt. Jane.

Je voelt je hier gelijk thuis bij aankomst. Wat een mooie vrolijke kamers, heerlijk. De tuin is ook geweldig om in te zitten. Je ziet steeds weer nieuwe dingen. Het borrelgarnituur en het drankje, daar hebben we ook van genoten. Het diner was super lekker. We hebben heerlijk geslapen en ontbeten. Bedankt voor de gastvrijheid. We komen zeker terug om hier in de buurt te fietsen. Tot ziens. Chris en Yvonne Bartholomeus.

Vielen Dank fúr die Gastfreundschaft. Wir haben uns bei euch sehr woll gefíllt. Heute geht es mit dem Fahrrad weiter nach Zwolle. Andreas & Victoria.

♥ 

Uitstekend huis met voorzieningen. De open haard met omringende tuin is zeer aangenaam om te verpozen. Vier prachtige dagen met twaalf oude heren. Onze dank voor alles. Hartelijke groet, de Schepper.

Het was maar voor 1 nachtje slapen, maar we hebben heerlijk geslapen , prima bedden. Even prima ontbijt. We hebben genoten van jullie gastvrijheid. We komen graag nog eens terug. Hartelijke groeten Job en Marja, Almere.

Bedankt voor jullie gastvrijheid! Vriendelijke ontvangst, goed geslapen, heerlijk pntbijt… wat wil je nog meer. Heb genoten van een optreden van Robby Valentine en Queen Forever, om daarna in alle rust na te genieten in jullie B&B ;>) Groetjes, Paula.

Thank you very much for a lovely stay at the B&B. We really enjoyed the Breakfast, it was amasing. Very good night sleep, would stay again. Thanks, Rosins and Mabel, UK. Also a beautiful garden!

Wat een fijne ontvangst! En wat een heerlijk bed. Ruime & lichte kamer. Het familiefeest was leuk en als je daarna in echt alle rust zo’n bedje in kunt rollen…. Straks ontbijten. Jullie telefoonnummer blijft in de agenda! Groet, Ingrid en Bert, Amsterdam. 

Niet eerde geslapen in een B&B, maar dit is zeker wel voor herhaling vatbaar. We zijn leuk ontvange en de kamer was tip top in orde. We hebben heerlijk geslapen. We gaan nu zo naar beneden om te eten. Groetjes en bedankt van ons :>)

Heerlijk luxe en verwennend gegeten en geslapen hier. Met een vuurkorfje toe, wat wil je nog meer. Dank Jolanda & Bert voor juliie mooie B&B en gastvrijheid. Groet, Niek & Brigit.

Een heel fijn en warm welkom. Alles is geweldig, de kamer, het eten en de mooie tuin. Met andere woorden, we hebben genoten!! Bedankt voor de fijne dagen. We zullen dit adres niet vergeten. Tot Kijk, Adje en Tiny, Prinsenbeek.

We enjoyed staying in your lovely home with beautiful gardens. Thank you for collecting us from the station. The breakfast was amazing –  it’s set us up for our cucle trip today. Julie and Stephen Hasell.

Lieve Bert & Jolanda, Dank voor jullie gastvrijheid en hartelijkheid. Als ik De Slaperije zou omschrijven, zou het zijn : zeer schoon, rustgevende omgeving, hartelijke ontvangst. Samengevat, een heerlijke plek voor een B&B ! Succes verder en veel geluk voor jullie. Tonio, Jacqueline, Enro, Félicia, Ida.

Twee heerlijke dagen gehad. Voor herhaling vatbaar! Het ontbijt op het terras was een cadeautje. Ank.

Kort maar krachtig…. Fijn verblijf met uitstekend ontbijt. Bedankt. Fam. Krab, Joure.

Juni.

Comfortable bed, lovely breakfast + English tea ! Beautiful garden! Thank you.

Een prima uitvalsbasis om Zutphen te verkennen. En mooie B&B, de bedden sliepen heerlijk en een prima ontbijt. Bovnedien 2 dagen volop zon, wat wil een mens nog meer… Moarjolein en Ella.

Het was super, heerlijk geslapen, goed eten. De dames uit het zuiden.

We hebben hier prima geslapen en lekker gegeten. Bedankt voor de gastvrijheid! Judith, Iris en Saskia.

Lekker geslapen, prima ontbeten & tip voor de volgende gast : pas op voor de koe :>) Saskia & Remko.

We came from Birmingham, UK , for ten days cycling around Zutphen. We have had a lovely time. The architecture of Zutphen and Holland is great. The Cycling around the countryside was fab. Our room was very comfortable. The breakfasts have been excellent. Bert and Jolanda have been wonderful hosts. We would love to come again. Pete and Isabelle Gessey.

De Slaperije ……..  Verwennerije !

Frank & Gemmy.

♥   

Wat een warm welkom. Heel erg gastvrij en heerlijk geslapen. Heel veel dank! Maurits en Nicolet.

Een gezellig en goed verzorgd ontbijt samen met andere Deventer-op- Stelten-bezoekers. En het uitzicht op de bloemrijke tuin! Dank voor het bieden van onderdak. Piet en Sarienske, Castricum.

Dank jullie wel! Wat een kwaliteit : heerlijk eten, mooie tuin, schoon en netjes en bovenal gastvrij. Groet, Mark en Angela.

Dat was een hele gelukkige keuze in het Lavendelveld! Bedankt voor jullie vertrouwen en je huis open te stellen voor ons! Wij hebben heerlijk geslapen en zalig ontbeten! Uitgerust gaan we terug naar ons “zeetje en steetje”! Bedankt en tot ziens1 Thea & Leo van gelder-Harryvan.

Bedankt voor jullie gastvrijheid! We hebben heerlijk geslapen en ontbeten en waren van alle gemakken voorzien. Zeker een plek om aan te bevelen bij anderen en om zelf nog eens terug te komen. Alle goeds voor julloie :>). Lieve groet, Alies & Francesca

♥ 

Wat hebben jullie samen een mooie plek & fijne plek gecreërd! W e zijn helemaal tot rust gekomen, dankzij de lekkere bedden, prachtige tuin, rust, jullie enorme gastvrijheid en heerlijke maaltijden. Hoogtepunt van de dag : “Heerlijk niks doen in de tuin van Bert & Jolanda”. Bedankt !! Liefs, Jan-Jaap & Francien, Amersfoort.

♥ 

Lieve mensen, Wat hebben wij genoten, jullie waren / zijn als een warm bad, waar we heerlijk in konden baden. Warmte en liefde, het is zo nauw verwevn met elkaar.

Onthoudt dit : Liefde laat zich uitschenken als de allerbeste wijn “. Dat hebben wij hier geproefd. Op donderdagavond de hele mutsenclub aan het diner, dat met zoveel zorg werd opgediend door jullie beiden. Bert en Jolanda, jullie zullen nog lang in onze herinnering zijn. Wie weet komen we nog eens op herhaling. Heel veel liefs, vreugde en plezier in jullie levens toegewenst. Sophia en Wil uit Huizen en Zeist.

Juli.

A lovely room, fantastic breakfast, followed by a stroll in your beautiful garden, A succes all around! Thank you very much for staying in your beautiful home with us. Barbara & Stefan.

Bedankt voor het aangenaam vertoeven. Fijn, dat ik zonder probleem later mocht uitchecken. Philip d’Huy.

Wir sind die beiden Jungs mit dem Fahrrad. Uns hat es hier sehr gefallen! Besser kann man B&B nicht machen. Vielen Dank! Andi und Matze.

We thank you for a good stay and a wonderful nice garden., which inspired us much. Jan-Eri & Anita Sweden.

Wat een prachtige tuin! Dat is toch héél veel werk. Met bewondering rond gelopen. Hartelijk dank. G. en G. Joosten.

Dankjewel voor de gastvrijheid. We hebben hier lekker geslapen en we vonden het heerlijk, dat we ’s avonds nog op het terras konden zitten met een comsumptie met nootjes. Bedankt voor de warme zorg. We zullen dit adres zeker dor vertellen. Age en Lena.

Geweldig bed en even geweldig 9én gezellig!) ontbijt. Maar het meeste waardeerden wij ’t enorme geduld van onze gastheer. Tot 3x toe hielden wij ons niet aan onze beloftes en toch werden we hartelijk ontvangen. Nogmaals onze excuses daarvoor. Overigens waren we vanmorgen wel op de afgesproken tijd beneden voor ’t ontbijt. Al doende leert men. Hartelijk dank! Annette en Jan, Lierop.

We vinden dit een geweldige B&B! Fijne bedden, lekker ontbijt, heerlijke tuin! We komen vast terug! Herman en Ruzena, Leeuwarden.

Wij hebben hier 1 nacht geslapen ivm sauna dagje in Bussloo en de volgende dag naar Deventer. Echt genoten van deze plek. Heerlijke bedden, mooie tuin en lekker rustige omgheving. Het ontbijt was ook top. Cynthia en Sandra, Oss.

Dank voor de gastvrije ontvangst. Geweldig, dat we op het late tijdstip nog een hapje konden eten.

Verder prachtige tuin, heerlijk ontbijt, een goede kamer. Een prima start van onze fietstocht. Freden Anneke, Nijmegen.

Het was … HEERLIJK  !! Zeker een aanrader :>) Obi & Laura.

We hebben genoten van ons verblijf. Jullie hebben ook voor fantastisch weer gezorgd. Ook voor de rest was alles prima geregeld. Lien & Hay.

Na een verre regenachtige fietsdag, was de andyvie-stampot overheerlijk. Dank voor de verzorgde ontvangst. Titus en Georgette.

Hartelijk dank voor de mooie dagen, dat wij bij jullie mochten logeren. Wij hebben genoten van de mooie fietstochten, d lekkere maaltijden en jullie vriendelijkheid. Voor herhaling vatbaar. Dank u wel. Rommy en Erlinda.

Slapen als een roos en ontbijten als een prins, een droom is uit gekomen. Wij hebben 5 dagen mogen genieten van deze geweldige accommodatie in deze schitterende omgeving. De ambiance en sfeer waren gewaarborgd door gastheer Bert. Nogmaals chapeaux. Elly en John.

Wir haben den Berkelradweg von Billerbeck (Quelle) bis Zutphen (Mündung) hier abgeschlossen. Wir haben das Blumenparadies und das liebevolle gestaltete Ambiente sehr genossen – vielen Dank! Sibylle & Philipp, Billerbeck.

Jullie schoondochter heeft een lekker ontbijt voor ons klaar gemaakt, Gastvrij en zorgzaam. Alles was naar wens. Jullie kunnen wat ons betreft met een gerust hart op vakantie gaan. Riekus & Henny.

Een heerlijke plek om te vertoeven tijdens onze fietstocht. En wat een gastvrij en accuraat othaal. het ontbijt was royaal en overheerlijk. Dankjewel. Anke, Hilde, Mickey.

een mooie rustige plek, waar we heerlijk hebben geslapen. Ontbijt was erg uitgebreid en goed verzorgd. Zeker een aanrader voor onze bekenden. Dankjewel voor de gastvrijheid. Marisca & Michelle.

Het was maar voor een nacht, maar wij hebben Heerlijk geslapen en een heerlijk ontbijt gehad. Wat schaft de pot, daar hebben we ook van genoten. Wij danken jullie voor de gastvrijheid. Hetwas Super. Toine en Joke, Roosendaal.

Op maandag 28 juli zijn wij hartelijk ontvangen voor een verblijf van drie nachten in jullie mooie en gezellige ‘De Slaperije”. Wij hebben in een mooie kamer prima geslapen. ook  “De gastvrijerije” of “De Verwennerije” zouden zeer op zijn plaats zijn geweest. Het was immers voor ons een zeer aangenaam verblijf vanwege jullie vriendelijkheid, goede zorgen en heerlijke maaltijden. Hartelijk dank, Ank en Aad.

Wat een prachtige plek! Met een mooie tuin. Een heerlijke kamer met een goed bed. Twee hele lieve gezellige mensen, die alles perfect verzorgen. Ja en een fantastisch ontbijt. We hebben genoten! Bedankt  voor alles. Paulien en Thijs.

Wij danken jullie voor de gastvrijheid in “De Slaperije”. We hebben genoten van ons verblijf hier. Ook de verzorging van het ontbijt en diners waren geweldig. Heerlijk gefietst in de omgeving. Bedankt en wie weet tot ziens. Veronica en Ad.

Beste mensen, Daniëlle en Mark. Hoe en wat De Slaperije ? Wij hebben daarvoor maar één woord nodig : SUPER. Vriendelijke groeten, Trijntje en Jan de Boer, Oranjewoud. Met groeten aan Bert en Jolanda.

Heel erg last minute konden we nog bij jullie terecht. Zelfs een diner was zo laat op de avond nog mogelijk. Heel erg bedankt voor de gastvrijheid! Van ons een rating : 10  🙂 Masja & Matthijs.

Am ende unserer 2-wocigen Hollandferien durften wir drei wunderschöne tage bei euch im “De Slaperije” verbringen. Wir Möchten euch für die aufmerksame und herzliche Gastfreundschaft danken. Neben dem Kuninarschen hat uns auch der Garten besonders gut gefallen. Euer B&B werden wir bestimmt wieter empehlen und auch für uns gut merken. Mit den besten Wumschen für die Zukunft. Christian + Barbara, St. Gallen – St. Georgen, Zwiterserland.

Augustus.

Wat een verademing om regelrecht uit het drukke westen neer te strijken in jullie goed verzorgde B&B in een prachtige rustige omgeving. We hebben genoten van jullie prachtige tuin, al bij aankomst toen we daar het diner geserveerd kregen en elke dag, dat we hier waren, omdat onze kamer op de tuin uit kijkt. Jullie huis is echt een paradijsje. Bert, je verzorging van de gasten is super! Je hebt ons echt verwend. Het ontbijt was elke ochtend een feest en al bij aankomst dacht je met ons mee over interessante uitstapjes. Heel fijn, dat we gebruik mochten maken van jullie fiets -en wandelkaarten, die kwamen goed van pas! Jolanda, ook jij bedankt voor je gastvrijheid en de heerlijke munt thee uit jullie tuin. Heel hartelijke groeten, John en Ingrid, Amsterdam.

Gastvrouw en Gastheer, wij kunnen alleen maar bevestigen, wat de vorige gasten over u geschreven hebben. Het was geweldig hier. Wim en Annie, Tiel.

Het was weer toppy. Jan en Anja, Rotterdam.

Lieve mensen. Na in juni een klein voorproefje te hebben ervaren van de Tulp, hebbenwe nu 4 dagen mogen genieten van dit prachtige appartement. Een prima plek om te zijn. De entourage van de tuin, het mooie weer, maar bovenal de uitstekende verzorging door Bert en Jolanda! We voelden ons bijzonder om in zo’n omgeving te mogen zijn. We willen jullie bedanken voor de goede zorgen : het uitstekende ontbijt, de gezelligheid tijdens de “borrels” en natuurlijk het struinen door de prachtige tuin! We komen beslist nog eens terug! Jolanda, jouw tuin is echt fantastisch! Bedankt voor je stekjes! Fam. Heystek, ‘s-Gravenzande.

Beste Bert en Jolanda, Dit is echt een heerlijke plek om “thuis” te komen! We hebben echt genoten van jullie warm onthaal en ontvankelijkheid, de heerlijke  ontbijten, de zeer verzorgde en mooi ingerichte kamer!! Hartelijk dank voor deze gastvrijheid! Dit was een ware verwennerij! Beste groetjes, Anny en Paul.

Lieve Jolanda en Bert, HEERLIJK om enkele dagen met de kleinkinderen door te mogen brenge in de Slaperije. HEERLIJK om te kunnen genieten van de rust van Warnsveld en de mooie omgeving. Heerlijk om door de prachtige bloementuin te dwalen en de natuur te ontdekken. HEERLIJK om te lachen met Jolanda en Bert en zo verwend te worden. Heel erg bedankt voor een paar fijne dagen in De Slaperije. Lieve groetjes van Carla en Johan, Veldhoven. 

Dank jullie wel voor jullie gastvrijheid en fantastische ontvangst. We hebben hier echt genoten, prima geslapen en heerlijk gegeten. Dank jullie wel. Jan Berend en Miep.

Hartelijk dank voor de mens -en hondvriendelijke ontvangst. Heerlijk gegeten en geslapen. Gelukkig was Bruno in staat zijn aanvankelijke angst voor de open trap te overwinnen. Mooi leermoment. We hebben genoten van alle zorg en aandacht. Tot een volgende keer! Bert en Bruno ( de hond)

We zijn echt ontzettend in de watten gelegd bij jullie. Alles is zo tot in de puntjes verzorgd, de tuin, de kamer, de maaltijden, de reserveringscommunicatie… alles ademt schoonheid, reinheid en orde in en uit. De energie en zin, waarmee jullie de B&B runnen is duidelijk voelbaar. We hebben ons niet kunnen beheersen bij het ontbijt, aldie lekkere broodjes en smeerseltjes. We zijn zeker een paar kilo aangekomen. Heel hartelijk dank voor deze “De Slaperije experience”. Veel plezier en succues verder. Manja en Lutger.

De pendelboot bracht ons van Wageningen naar Zutphen. Een prachtige tocht met onderweg een paar flinke buitjes, maar op de fiets naar dit gastvrije huis ging de zon schijnen. En dat is zo gebleven tijdens ons verblijf hier, We kregen hier de indruk, dat onder dit dak de zon voortdurend schijnt. Dankzij de goede zorgen van onze gastvrouw en gastheer. Begeleid door vriendelijke woorden hebben wij genoten van de mooi kamer, het heerlijke eten en de met veel zorg aangelegde en onderhouden tuin. We voelden ons als gasten hier thuis. We wensen juliie verder alle goeds. Gerda en Mark, Bennekom.

Kort … maar krachtig! Erg goed! Erg schoon! Erg gezellig! Erg mooi! Erg met smaak ingericht! Erg kompleet! Een van de Beste B&B’s!!

Kompliment! Fam. Hommenga, Hoorn.  

Dank jullie wel voor juliie gastvrijheid en fantastische ontvangst. We hebben hier echt genoten, prima geslapen en heerlijk gegeten 

Net als voorgaande keer was het weer fantastisch, al was het kort. Mogelijk weer tot volgend jaar. Echt alles klopte en met julle gezelschap kon het niet stuk. Dank jullie wel. Nico en Lia, Zwijndrecht.

Het was een eer om in zo’n prachtige omgeving met zoveel aandacht en zorg ontvanghen te worden. Hartelijk  bedankt! lieve groet, Elke, België.

Een mooie , gezellige B&BG in een prachtige omgeving. Deventer, een stad vol gezelligheid, waar we heerlijk op een terrasje hebben genoten. Daarna getourd rond alle kleine pittoreske dorpjes. Heerlijk gegeten in rest. De Pauw. En vandaag kijken of we een leuke geocache kunnen vinden. Danny en Linda.

Lekker bed, heerlijk ontbijt, mooie tuin, vriendelijke gastheer en vrouw. Wat wil een mens nog meer. Dank, Hans en Maike.

Een dromerige, dampige augustus-stemming hangt over de tuin, waarin merels hun (derde?) broed voeden. Greetje en Sophia (op wandelwegen).

De rust, de mooie tuin, bedankt voor de verzorging. Adriaan en Geert , Kampen.

Gefeliciteerd  met jullie mooie prettige B&B! An alles wordt (mee) gedacht/ Echt een plekje om nog eens terug te komen. Genoten van jullie tuin, ontbijtjes, lekkere diner en natuurlijk de hartelijkheid. Lidwien.

Wat een heerlijke plek hebben jullie. We hebben in een goed verzorgde kamer heerlijk geslapen. Ontbijt was heerlijk en uitgebreid, maar vooral gezellig. Bert, bedankt voor de gastvrijheid en je spontaniteit. Irma en Leo, Leiderdorp.

Bedankt voor alles ; hartelijk welkom, de humor, de praatjes, het lekkere uitgebreide ontbijt. Het “thuis”-gevoel in jullie prachtige tuin. Tot ziens, Tara.

Tja Bert, al die angsten over de “juiste” weersvoorspelling, de consequenties bij sleutelverlies vielen in het niet, na die sublieme upgrade van de kamer. We hebben er van genoten. We komen zeker terug in jullie Bert&Breakfast ! :>) Jacques.

Wat een fijne tijd hebben we in “De Slaperije” Heerlijk geslapen, gegeten en die tuin is fantastisch!!. Heerlijke tijd, liefs. Marianne & Hanneke. 

Het waren boeiende en spannende dagen! Onze zoektocht naar houtverwerkingsbedrijven. De hartelijke ontvangst van Bert. Het gebruiken van de fietsen. Moesten wel voor 24 uur ’s nachts terug zijn, anders mochten we er niet meer in. :>)) Tweede dag ook zoektocht naar de vermiste sleutel. Te laat bij het diner en de sleutel nog steeds weg. Eigenlijk mochten we niet meer blijven, maar Bert en Jolanda waren vergevingsgezind. We werden toch toe gelaten en hadden een fijne maaltijd met een ngeweldige gastheer! Deze dagen hebben ons goed gedaan. “De Slaperije” mag zeker blijven!. Wie weet zien we elkaar weer, misschien op de televisie? Je weet maar nooit. Volgende keer nemen we een zelfgemaakte houten sleutel mee, helemaal handgemaakt. Hartelijke groet, Willie.

Mijn moeder en ik werden van hartelijk welkom bij onze aankomst. Ik vreesde, dat Bert niet blij was met onze aankomst. Ik had hem moeten doorgeven, wanneer we aangekomen zijn. Hij liet ons binnen. Hij gaf ons een rondleiding. Hij praatte uitstekend duidelijk. Hij vond, dat wij fietsen mochten gebruiken. We wilden ons eerst opfrissen. We hadden besloten om met de auto te gaan. We mochten gratis fietsen gebruiken. Volgende dag hadden mijn moeder en ik uitgezocht, waar meubelmakerijen waren. Bert wees ons de weg. We waren hem heel dankbaar. We ontmoetten Jolanda voor de eerste keer. Ze was aardig om koffie voor mijn moeder in te schenken. Onze dag liep niet zoals het gepland was. Mijn moeder was van streek, omdat ze de sleutel kwijt was. Bert dreigde ons naar huis gaan. Lieve help! Hij wist ons toch aan het lachen krijgen. We vermaakten kostelijk van hem. Hij gaf me raad om een weg naar een eigen bedrijf leiden. Liefs, Merel.

We hebben een super verblijf gehad. We zijn hartelijk ontvangen! Jullie doen goed hun best om de gasten het naar hun zin te maken, fantastisch! Groetjes, Jan en Elly uit Veulen.

Perfecte nacht gehad bij jullie. Wij komen zeker nog een paar maal terug. We zijbn blij jullie “ontdekt” te hebben. Groet, Mirjam & Koert, Numansdorp.

Helaas ging onze geplande ballonvaart niet door. Maar ontvangst en verblijf vergoedde een hoop. Hartyelijke ontvangst en een heerlijk ontbijt en zalige bedden. We komen zeker terug. Jan & Manuala.

Tussen etappe 13 en 14 van het Piewterpad hebben we een heerlijk onderkomen gevonden. Dank voor de gastvrijheid en het keurig verzorgde B&B. In alle opzichten een geslaagd verblijf. Hartelijk dank! Marian en Loes. Haarlem.

Een nachtje slapen bij Jolanda en Bert is superfijn! Volgende keer met de zon er bij, komen we de prachtige tuin ontdekken. Het ontbijt mocht er zijn. We geven jullie een 10 /10. Bedankt, Justine (11 jr.) en Vivi x

Danke fúr die tolle Übernachtung. Von der hollándischen Gastfreundaschaft können wir noch einiges lernen. Ich komme gerne wieder und werde die Unterkunft weiter empfehlen. Bis dem náchst. Elmar,

Heel erg bedankt voor de gastvrijheid! Prima kamer en heerlijk ontbijt. Een aanrader. Groetjes, Jos en Janny, Amsterdam.

Een prachtige B&B. Dank voor de gastvrijheid, vriendelijke groet, Wil en Ger uit Hoorn én Richard en Karin uit Nieuiw Zeeland.

Het was super leuk en gezellig. Groetjes, Olivia.

Vielen dank fúr den angenehmen Aufenthalt. Das Zimmer war top, die Aussicht schön, das Frühstück superlecker. Liebe Grüsse, Thomas + …

Hartelijk bedankt voor de leuke tijd in jullie huisje, voor jullie gastvrijheid en ook voor de gezelligheid op het terras. Tot de volgende keer, groetjes, .. /Jürgen. 

Een verrassing, en een aangename. Dank voor de aandacht, Ton & Karin.

Dank julle wel voor een erg fijn verblijf. Niels en tine.

Hartelijk dank voor het fijne verblijf. Alles was naar wens. Super. Adrie en Eieky, Druten.

Vielen lieben Dank für die freundliche Bewirtung hier in “De Slaperije”. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Das Frühstück war echt Klasse. , Augenalt.

Warme ontvangst, mooie en rustige ligging, vlakbij Zutphen. Mooie kamer, alles was dik in orde! Misschien tot nog eens! Christine & Marie-Jeanne.

Een prachtige locatie en alles super voor elkaar! Niet te vergeten het top-ontbijt door Bert verzorgd op zondagmorgen. Mede door dit alles werd het een heel gezellig weekend met onze kinderen, vriendinnen en kleinkind! We houden ’t in gedachten voor een volgende keer. Nanja en Mart, Zuidwolde.

 September.

Voor de eerste keer hebben wij gekozen voor een B&B. Het is ons heel goed bevallen, mede door de hartelijke ontvangst. Het appartement is prachtig en het eten was heerlijk. We hebben een paar fantastische dagen gehad, en komen zeker nog een keer terug. Wij zullen jullie B&B bij vrienden aanbevelen. Vriendelijke groet, Lodewijk en Tineke.

 We hebben een paar fijne dagen gehad in jullie B&B. Een mooi en goed verzorgd appartement en bovenal jullie vriendelijke gastvrijheid. Een VVV aan huis! en een heerlijke maaltijd in de mooie tuin! + ontbijtjes!! Hartelijk bedankt hiervoor. Trudy en Jan.

Het was weer erg gezellig. Bedankt voor de goede zorgen. We wensen jullie alle goeds. Tip : Ga ook eens naar het bloemencorso in Lichtenvoorde. Zeer de moeite waard. Jan en Willy Breederland, Zuidland.

Wat is er een zorg en aandacht gestoken in jullie heerlijke B&B! De bloementuin – een droom! Het ontbijt – verrukkelijk, Ik heb – ondanks alles er omheen – genoten! Een kaartje in de kleuren “tulp” :>) ! Graag tot ziens – op welke wijze dan ook!. Groetjes, Mirjam.

Voor ons de eerste keer een B&B. het is ons goed bevallen hier. Groetjes, Marielle&julian.

Danke, alles sehr schön, liebevoll eingerichtet, sauber, toller Garten, gemütliche KÚche, super Frühstück. Sehr nette Bewirtung. Danke, Walburg / Clemans.

In volgorde van “belangrijk zijn”: Vriendelijkheid / schoon / katoen op bed / goede koffie (Hollanders hé) :>) / goed bed / prima ontbijt. Daarom B erts B est B&B ! We zeggen het voort. Egbert & Regine.

Vielen Dank für die schöne Unterkunft. Sie haben ein schönes Haus und einen herlichen Garten. Wir haben uns sehr wohl gefühlt hier. Tilebein, Osnabrück.

Twee nachtjes mogen logeren in jullie huis & onze hond was welkom.

We sluiten ons aan bij de vorige gasten ( leuk om al die verhaaltjes te lezen!). Bedankt voor de goede zorgen. Heel netjes en schoon hier , super. Richard, Indy en Yvonne.

Open monumentendag in het mooie, gezellige Zutphen! Na alle drukte naar de oase van rust in “De Slaperije”. Heerlijke bedden!. Prima ontbijt en zeer gastvrije gastvrouw en gastheer! Dank jullie wel! Wiep / Marja.

Herzlichen Dank für den netten Empfang und die Gastfreundschaft. Es hat uns sehr gur gefallen. Marhu & Susanne.

Bedankt voor een heerlijk verblijf, geslapen als een Klaproos, heerlijke verwennerijen bij het ontbijt. Een perfecte combinatie met een dagje sauna in de omgeving ( Bussloo). Jennifer & Martine, Rotterdam.

Dit was onze eerste B&B ervaring en die is heel goed bevallen. GOed eten/drinken, alles super schoon en wat een gastvrijheid en vriendelijke ontvangst. Zeker voor herhaling vatbaar. Ruud en Wendy.

Fijne kamer, goede service, goed (zeer) ontbijt, fijne mensen. Chapeaux! Vriendelijke groet, Wim / Jeanne.

Oktober.

In de “Slaperije” heb ik heerlijk kunnen uitslapen en daarna genoten van een gezellig ontbijt en prachtige omgeving. Dankzij jullie vriendelijke gastvrijheid heerlijk tot rust gekomen. Dank jullie wel! En tot ziens! Gerda, Eindhoven.

 Met heel de familie in De Slaperije : de Tulp, Anemoon en Klaproos. Heel de familie in het bubbelbad voor het eerst. Heerlijk. Net als het ontbijt! gerhard, Esmee, Janneke, Petra, Florian en Puk.

Het is allemaal een herhaling van het voorafgaande a; lekker eten, lekker slapen, heerlijk bedden, en een gastvrije en bijzonder aardige ontvangst. En ook de sleutels zijn terecht gekomen. We komen niet vaak hier in de buurt, maar mocht het toch weer gebeuren, dan weten we waar we naar toe moeten : De Slaperije ( en de Eterije ). Red en Mea , Castricum.

♥ 

Bedankt voor de goede zorgen en de bubbels in het bad. Groet, Florian + De Geerken kindertjes.

Vriendelijke ontvangst, prima geslapen, alle comfort aanwezig. Inge. (nb, die heel goede auto rijdt :>) )

Dank voor de gastvrijheid in jullie mooie huis, alles was goed voor elkaar. We hebben genoten van het fietsen in de schitterende omgeving! Hiljan & Roel, Groningen.

Heel erg Bedankt voor het verblijf in dit heerlijke B&B. Gezellig en mooi. Groeten Fam. Geerken.

Prima geslapen, heerlijk ontbijt! Fijn gefietst en gewandeld in de mooie omgeving. Groet, Marjo en Jeroen.

Het was weer prima toeven!, Inge.

Dank voor jullie enorme gastvrijheid. We zijn niets tekort gekomen ;>) Liefs, Ilse, Jaco en Anne Fleur.

Wij vierden onze verjaardagen, Johan 70, Carla 65, dit weekend bij jullie, samen met onze kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. Het was een groot succes!! We hebben enorm genoten!! En wat hebben we een plezier gehad, met het klaar maken van de hapjes, quiches, salades, enz. enz. Super was het, zoals jullie je inzetten om het iedereen naar de zin te maken!! We zullen er nog heel lang met heel veel plezier aan terug denken !! Bedankt!! Heel veel knuffels van Johan en Carla, Veldhoven.

November.

Wat een heerlijk huis! We hebben genoten van de buitenhaard, lekkere douches, mooie keuken en goede verzorging van de kamers ( bijpassende handdoeken, opgemaakte bedden) Dank voor de goede zorgen! Jaequeline & friends.

Heel gastvrij. Heel mooi. Heel erg lekker bad. Heel erg lekker en uitgebreid ontbijt. Kortom een heel fijn, gastvrij verblijf. Bedankt! Henk en Carla, Spijkenisse.

Lekker geslapen, fijn huis, alles prima geregeld. Thanx.

Heel erg bedankt voor het fijne verblijf en de goede verzorging. Het was een thuisgevoel : Bedankt namens Stef, medewerker van de Firma Strukton en tot ziens.Tom.

Na lange cursusdagen is het hier goed vertoeven. Bert is als gastheer zeer gastvrij. Dat maakt, dat je je welkom voelt. Ik kom nog eens terug voor de sterren !. Ellen.

Prima verblijf. Wietse en Ineke.

Dit huis is een echte aanbeveling! Hartelijk dank voor alles en hopenlijk to ziens, Karin & Frank.

Hartelijk bedankt voor uw warm ontvangst. We hebben heelijk geslapen en lekker gegeten bij u aan de keukentafel. Geweldige thuis sfeer u heeft gecreerd. Dank u ! Katja en Lisanne.

Bedankt voor de fijne ontvangst & goede zorgen. We hebben heerlijk geslapen. Henry & Marleen, Landgraaf.

As usual a very nice stay here! We are very pleased with the room and your hospitality. Thank you so much! See you next time. Hugs, Sabina and Jörgen from Sweden ♥.

December.

Wat een leuke ervaring is dit geweest. De 1e keer B&B. Super netjes en hell uitgebreid ontbijt. Sorry, dat we het niet op konden maken, maar super weekend hebben we gehad. Bedankt. Maddy en Joso.

 ♥

Hartelijke ontvangst. Prima Verzorging, lekker geslapen, goed ontbijt. Fam. de Boer, Friesland.

Vriendelijke ontvangst, heerlijke plek. Bedden iets te zacht, maar toch lekker vertoeven. Bedankt voor het heerlijke ontbijt. Loes & Aylin, Vlissingen.

Wat hebben wij het gezellig gevonden, Bij binnenkomst voelden wij ons gelijk al op ons gemak. Net één grote familie. Heel erg bedankt voor deze gastvrijheid. Alles was perfect. Groetjes uit “Fryslân”, Hillie en Anja.

We verbleven hier 1 nachtje. Maar we hebben het erg naar de zin gehad. Vriendelijke ontvangst. En ’s ochtends genoten vaneen heerlijk en met zorg klaar gemaakt ontbijt :>) Bedankt daarvoor ! Hartelijke groeten, fam. de Boer-Kraak, ook uit Fryslân.

We hebben ons “thuis gevoeld”. Het was super goed. Heel hartelijk dank en zeker tot ziens. Wil, Jeanny en Pauline.

Hebben het prima naar ons zin gehad. Hennie en Toos.

Wat een heerlijke kamer en ’n hoop verwennerij weer! Wij kunnen nu relaxed en verfrist de kerst tegemoet. Bedankt voor alles en tot ’n volgende keer. E&P.

Een heerlijke Kerst ! Michelle & Ariën, Delft.

Bedankt voor de gastvrijheid en het lekkere eten! Marc en Ria uit België (West-Vlaanderen!!)

Wederom goed verzorgd. Zeer naar onze zin! Goed 2015 gewenst. Anke & Pierre.

♥