♥ December ♥

Wat is het mooi in Warnsveld! Kort maar krachtig, genoten van het zijn in de Kozakkenlaan. Een heerlijk verblijf. Met dank! Herman en Elze, Baarn.

Na een mooie bruiloft hebben we hier heerlijk geslapen en ontzettend lekker een ontbijt kunnen nuttigen. Bedankt voor de gastvrijheid en goede zorg. Arjan & Ester uit Ambt-Delden.

Na een heerlijk kerstdiner hebben wij hier even zo goed geslapen! Bedankt voor de goede zorgen!, Leanne en Rik.

Houtzagerij Schreutelkamp zegt : de cursus was hopeloos, maar dit sloeg alles! Haha. Lekkere bedden, heerlijk ontbijt, en Roel was blij, dat hij met de beertjes mocht slapen. GGZ-NHN, Wilbert&Roel Amsterdam.

It was a great stay! Cozy and comfortable rooms in a very nice house and beautiful surroundings. Kind and attentive hosts! Very personal approach. All that made a great experience and memories from that stay in Wansveld/Zutphen! Thank you!
Group of guests from Russia and France

Hallo Bert en Jolanda
Wat was het gezellig bij jullie en wat hebben we gelachen!! De tuin is erg mooi, zeker ook in de herfst met de speciale herfstsfeer. We hebben heerlijk gegeten in “jullie” aanbevolen restaurant.We komen graag terug. 
PS. De jam van jullie is heerlijk, bedankt. 
Groeten van Johan en Carla

Dit was de tweede keer en er volgen zeker nog meer bezoekjes aan “de slaperije” want het is in één woord Fantastisch!! bedankt voor de gastvrijheid en de hartelijkheid!

♥ November ♥

Hartelijk dank voor het fijne verblijf hier. Heerlijke bedden, zalige douche en prima ontbijt! Top allemaal! Caske en Thea.

♥ Oktober ♥

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en goede zorg. Jullie B&B is een fijne plek om terug te komen na een dag hard werken (CD opnames).De rust en het stevige ontbijt hebben ons elke dag een goede start meegegeven. Hartelijke groeten van Stephanie, Harma, Maria, Filipa an José
Maria. Amsterdam – Den Haag.

Sleeping well is good. Nice breakfast is even better, but best of all is laghter <:)). Thank you for Your hospitality and thw warm welcoming in your home. Salma, Jorin, Naidine, Tulla Ruffien. Zweden

Ons verblijf was kort, maar is goed bevallen. Als we weer in de buurt moeten zijn, komen we zeker terug. Groetjes. 
Rob, Bianca, Ellen, Stephan ( Castricum )

♥ September ♥

Als dit ontbijt er in blijft, dan wordt “De Slaperije” ’n adres met ’t beroemdste ontbijt van … 
tja wat zal het worden? ’t oosten of van heel Nederland?
’t Was hier heerlijk, rustig en prima verzorgd, Ik kom hier vast nog eens terug. Succes met “De Slaperije”.
Lia ( Utrecht )

Een plezierige ontvangst, een rustige slaapplek en … een te uitgebreid ontbijt. Het was hier goed toeven. 
Hartelijk dank voor uw gastvrijheid.
Gebroeders Stokman ( Den Hoorn / Dalfsen )

Harstikke bedankt! Voor het afhalen en brengen. Dit hebben wij zeer op prijs gesteld! De omgeving is zeer mooi en rustig. Deze overnachting is ons Super bevallen. Bedankt voor alles. Veel succes met jullie B&B. Groeten van ons.
Anke en Evelien ( Heerlen )

Op het laatste moment bedacht om na het familiefeest te overnachten. Via Google De Slaperije gevonden. Vlakbij het restaurant van het diner en … nog ruimte. Wat een feest ’s morgens. Super-ontbijt, met heerlijke jams (ook in de verkoop?). Prachtige tuin, kortom een paradijs.
Betty en Ruud ( Amsterdam )

Grazie buone. Colazioni e buonissimi panecucche.
Ciao, Manuel, Valentin e Simon e Sonia.

Hartelijk bedankt voor de fijne ontvangst. Het lekkere ontbijt en het mooie huis. 
Bienefelt / de Deugd ( Terneuzen )

♥ Augustus ♥

Onze Zondag begon met een zeer hartelijke ontvangst door Bert en een heerlijk wijntje op ons “buiten” van Jolanda.Top!Het heerlijke ontbijt de volgende ochtend was zeer uitgebreid en prima verzorgd.Het weer kon beter.Dinsdag gefietst in de prachtige omgeving.Kortom, een geweldige korte vakantie,zeker ook door jullie toedoen.Vergeet alleen niet,Bert,een echte Hagenees drinkt geen thee!! Jan en Lettie ( Den Haag )

Mooie B&B om tot rust te komen. Een heerlijke omgeving om te fietsen. Bedankt voor het gebruiken van de fietskaart. Zeker bedankt voor het lekkere ontbijt en een goed geluimde Bert.
Renilde en Freddy ( Mol , België )

Ik dank jullie voor het openstellen van jullie huis, voor jullie vriendelijkheid en flexibiliteit. Ontbijt om 12 uur! Bedankt ook voor jullie fiets, die ik kon gebruiken en voor de goeie tips!
Over gastvrijheid in de Bijbel: Evangelie van Johannes, hfdst.14,vers 2 en 3 / Brief aan de Hebreeen, hfdst.13, vers 2. 
Mag God jullie zegenen!Annelyse ( Brussel , België )

Rustig plekje, aardige ontvangst. We kregen spontaan fietsen mee om de stad in te gaan, waar we heerlijk hebben gegeten buiten op een terras. Mariska en Gé ( Nederhorst den Berg )

Prachtige plek hier en heerlijk ontbijt. Fijn verblijf voor en na intensieve huwelijksdag op Huis De Voorst. 
Nog bedankt voor de lift! Diede, Karen, Janet ( Den Haag )

We kwamen als 2 verzopen katjes aan.Na een goede onvangst, heerlijke overnachting en ontbijt, kunnen wij zeker onze reis weer aan.Jullie hebben een prachtig huis en mooie tuin. Bedankt!!
Peter en Wilma ( Wilbertoord )

Een geweldig plekje in prachtige omgeving, mooie natuur, op 10 min. afstand gezellige stad Zutphen met zomerfeest. Heerlijk geslapen, verzorgde accommodatie,uitgebreid ontbijt,veel gelachen.
Ineke en Gerard ( Mijdrecht )

Kort verblijf,maar heerlijk geslapen en genoten van jullie gastvrijheid. Ook het rondje tuin met Jolanda sprak ons erg aan en niet te vergeten het lekkere ontbijt. Wie weet tot ziens!
Marcia en Michiel ( Hooglanderveen )

Prima accomodatie. Uitstekend ontbijt. Hebben genoten van rust,omgeving, de gastvrijheid vanaf het eerste contact.
Blijf wie je bent en geniet van het leven.Prachtige tuin.Komen vast terug.
Anje, Nienke, Einar ( Delft )

Fietsend langs de IJssel kwamen we bij jullie terecht. Enorm geboft.Een leuk adres een aantal dagen te logeren. Bedankt voor de zorg, mooie tuin, vertrouwen dat we de keuken mochten gebruiken.

Hallo Bert, ik wil je heel erg bedanken voor alle gezelligheid. Ik heb elke dag heerlijk ontbeten en ik heb alle donald-duckjes gelezen. Het was echt heel erg leuk! van Jonneke
Jonneke ( Goedereede )

Onze vakantie zit er op. Een paar dagen met je dochter is al heel speciaal. Het verblijf bij jullie nog specialer. Bedankt voor gastvrijheid en deze heerlijke plek. We komen nog eens terug
Ellen Raijer ( Goedereede )

Eerst Deventer bezocht,vandaag naar de Hanzestad Zutphen. Heel hartelijk dank voor het aangename verblijf, erg prettige ervaring om voor het eerst met B&B te mogen proeven of te ondervinden.
Patty en Gijs ( Capelle a/d IJssel )

Hartelijk dank voor de gastvrijheid, het lekkere ontbijt. Het was heerlijk om te fietsen, mooie omgeving en de moeite waard om nog een keer te doen.
Tonny en Lia ( Hoogland )

♥ Juli ♥

Bedankt voor de geweldig Welkom en wat een verrassing voor Dualtachs verjaardag. Champagne voor ontbijt en kado. Dualtach zou nooit zijn 10e verjaardag vergeten. Groetjes.
Eileen, Bartjan, Dualtach ( Alkmaar )

Hebrik, Oscar, Sylvia, Erika ( Hamburg , Duistland )
Prima Zimmer. Prima Donald. Prima Frühstück. Prima Zeit.
Viele Grüsse aus Hamburg.

Het was heerlijk hier te verblijven.Alles was geheel naar wens, de kamer,ontbijt,maar vooral ook het vertrouwen. 5 sterren! Heerlijke muziek! niets-aan-de-hand-muziek,waarin zit verschil?
Marjolie en Joop ( Vleuten )

Wij hebben het geweldig naar ons zin gehad in jullie heerlijke huis.Mogen genieten van een heerlijk ontbijt, tuin, en jullie gezelschap. Wij zullen jullie aanbevelen rondom ons heen.
Harry en Mary ( Woensbroek )

Beste Bert, fijn dat je ons toch wilde ontvangen, al was het laat. Een mooie omgeving en bedankt voor je gastvrijheid. 
Corrie en Wil ( Papendrecht )

♥ Juni ♥

Het was een genoegen om bij jullie te overnachten.Alles helemaal perfect. Fijn om jullie prachtige tuin te bewonderen. Handig er zo’n mooi logeeradres bij te hebben vlakbij de kinderen.
Ellen en Ton ( Heemstede )

Goed geslapen en lekker ontbijt. Gisterenavond nog even door de geweldige tuin gelopen en genoten van de rust in de omgeving.
Corrie en Mien ( Zuidwolde )

Fietsend langs knooppuntenroute langs de grote rivieren, heerlijk ontbijt, helaas vandaag weer op weg naar huis. Prachtig weer gehad. Bedankt en misschien tot ziens.
Herman en Joke ( Rijssen )

Dear Bert.
Thank you for your hospitality.
You have a nice house and wonderful beds! Lovely breakfast too! If we’re back in town, we’ll see you again!
Bye, Pieter and Mullika.

Heerlijk geslapen en genoten van het uitgebreide ontbijt en van de rustige omgeving. Veel dank voor de gastvrijheid!
Yvette, Madeline, Elisabeth

♥ Mei ♥

Alles werkte mee, ’t weer, het zonnige tuinhoekje, heerlijke bedden. Creatieve mensen, met gevoel voor sfeer.
Teveel eten, heerlijk verwend worden door jullie, daar houden we van. Succes, tot ziens.
Truus en Sibold ( ’s Gravenpolder )