Very good hosts and food, lovely, enjoyed our stay very much. Sheila and Bill, Kent England. 2/1/12

Dit was beter dan half 6 van Texel te moeten vertekken om op tijd te zijn voor onze afspraak. Het was heerlijk om hier te zijn! Loes en Hein, 7/2/12

Heerlijk rustige dagen gehad. Zalig geslapen en lekker gewandeld. Bedankt voor de gastvrijheie ontvangst. Alles hier straalt aandacht uit. Met zorg en oog voor de gast. Heerlijk om in te vertoeven. We gaan weer terug naar Brabant, Marian en Dominique. 20/2/12.

Dank voor de mooie ontvangst. Het ontbijt was helemaal lekker! De paprika soep was ook fantastisch! Anita (Letland) en Michael (Duitsland), 26/2/12.

Thank you for the lovely stay. Breakfast was wonderful and room very clean. We slept very well in our comfy bed. We will definately come again. Best whishes, Aan and Steve, 2/1/12.

Goed verzorgt, goed georganiseerd. Alles zoals in folder, prettig contact, ook goede begeleiding. Een volgende keer zit er zeker in. Tot ziens, fam. Koorevaar. 23/1/12.

We hebben het reuze naar ons zin gehad. We hebben echt genoten. Ook van het lekkere ontbijt en ook de warme ontvangst. Heel erg bedankt. Groetjes, Mary en Bertus, Wekerom, 9-12/2/12.

Ook wij hebben het heerlijk gehad hier. Prettige ontvangst, heerlijk ontbijt, geweldige douche+bad+omgeving (uitzicht). Terechte aanrader. Hartelijk dank. Haydar+Tineke , Beverwijk, 2-3/3/12.

Wat een fijne plek, een heerlijk ontbijt en een heerlijke gastvrijheid. We hebben ee prima keuze gemaakt om na een feest hier te slapen. Groet Cor en Tiny, Gouda.

Bedankt voor alles! Alles was super voor elkaar. Groetjes, Jan&Marlene, Bovenkarspel, 17/3/12.

Un agriable séjour, un trés bon cache magnifique, beau pays…. Un grand merci. nous gardons vos coordonneés pour faire partager notre joie! Alex et Aiza.

Een prima plek om te overnachten en ontbijten. Bedankt. Ruth en Michiel 31/03/12.

Genoten van rust en het heerlijke ontbijt+brunch. Fijne locatie voor overnachting bij bezoek van het Gelredome in Arnhem. Bedankt! Dave en Fiona, Alphen a/d Rijn. 10/03/12.

Jullie hebben een super B&B. Compliment vooral voor je familiaire benadering. Het ontbijt mag een Michelin-ster krijgen. Kamer en sanitair waren hardstikke proper. Dank voor de gratis WiFi. Aanbevelenswaardig! Wil, Beuningen, 22/03/12.

Het was heerlijk wakker te worden met het gefluitr van de vogeltjes. Een heel mooi huis in een prachtige omgeving. Het ontbijt was heerlijk en de kamer was lekker ruim. Groeten, Liselotte, Evert, Jessica. 11/3/12.

Hartelijk dank voor het bijzonder aangename onthaal. Hier kon ik “slow” ervaren, het omgekeerde van “fast”, zoals in “fastfood”. De oprechtheid van de vriendelijkheid en van de glimlach, is meer waard, dan Michelin-sterren! Vincent Lesage, Brussel, 2/4/12

Dank voor de uitstekende verzorging. Hannah&Tom, 7/4/12.

Wat hebben wij het leuk gehad hier! 8 meiden op reis. Wat een herrie voor jullie! Lachen, gieren, brullen, tot diep in de nacht. En wat zijn we hier gastvrij ontvangen met een heerlijk diner, 4-gangen notabene! We hebben ervan genoten en vervolgens heerlijk geslapen! Graag tot ziens! Corines, Bea.

Hartelijk dank voor alle goede zorgen, met 8 mensen (vrouwen) uit Bunen lijkt het net een schoolreisje. Veel gelachen, olifantendans gedaan, anderen 31-en geleerd, maar dit blijkt moeilijk te zijn eind van de avond. Groet, Diana, Lrina, Petra, Anna, Sonja, Maaike, Bea, Gerlande. ( De kookclub). april 2012.

dziekujemy 2A . Miera obsevge. Global Machinery.

Een schilderachtig weekend met prachtige kleuren aan het ontbijt en in de kamer en lieve gastvrije mensen, die ons dit weekend bezorgdentezamen met leuke verhalende gasten. Helga en Henk. 21/04/12.

Bedankt voor de gastvrijheid. We hebben heerlijk geslapen, maar bovenal mooie en ontroerende verhalen gehoord. wij gaan vandaag verder via Zutphen, Rheden,, Den Bosch en dan verder naar het noorden. Het gaat jullie goed. Corrie en Henk van Diest uit Lieverden, 22/04/12.

Dit was onze 1e kennismaking met een B&B. Maar tegelijk niet de laatste en zeker niet bij jullie. Prachtige voorzieningen, leuke en hartelijke ontvangst. Voelt helemaal goed! Dankjewel.Wij komen vast weer. Hartelijke groet, Marjolijn en Wim Albers, Emmen, 26/4/12

Heel lekker geslapen hier na een goede maaltijd en een avondje stappen in Zutphen. En daarna een lekker ontbijt maakte het helemaal compleet. Bedankt! Namens het 118e bestuur van het Technologisxch Gezelschap uit Delft. 28/4/12.

Thank you for your kindness, smile and humour. The room was very gripped, the bird sounds in the morning are beautiful, The breakfasts are tastefull. You even made a very good porridge for me, as I wished. It was very good to stay here. We wish you all the best. Fam. Gryse, Polen. Keep smiling. 4 th of May 2012.

A very pleasant + comfortable stay, with delicious meals in lovely surroundings. Our thanks and best wiches. Very helpfull+friendly hoste. fa. Siewert, USA. May 4 2012.

Na een dag ontspannen in Bussloo Wellness Resort, genoten van jullie gastvrijheid en goede zorgen. Graag tot ziens. Ulla en Hans, Acquoy. 16 mei 2012.

Veel dank voor de gastvrijheid en de hartelijke ontvangst in jullie huis. We hebben heerlijke dagen gehad op deze ontspannen locatie middenin de natuur. Ontbijt, douche, bedden : alles was uitstekend verzorgd. Ook was er veel aandacht voor persoonlijke wensen, hetgeen wij zeer hebben gewaardeerd. Bedankt voor alle tips en veel succes met jullie toko! Saskia en Rosé, Culemborg / Amstelveen. 20 mei 2012.

Deze B&B is erg goed bevallen voor 1 nachtje en de afstand tot Huis De Voorst is goed te doen (vanwege bruiloft). Mooie omgeving en tuin, waar velen jaloers op kunnen zijn. Bedankt! Niek en Wendy, 20 mei.

Super overnachting, prettige sfeer en bij open raam de rust en stilte van de omgeving geproefd. Fam. van der Meulen, 23 mei 2012.

Vriendelijke ontvangst. Ik voelde mij gelijk thuis., mooie kamer en badkamer. Het diner was ten overvloede, lekker. En in de tuin kwam ik tot rust met een lekker glas wijn. En ’s avonds om 23 uur slakken vangen in de tuin! Jolanda,, dat is ook een goede therapie om tot rust te komen… Kees de Heer, 24 mei 2012.

Vandaag naar de bruiloft van onze dochter met Robert Imhof. Geweldige gastvrijheid, bedankt! Aad en Adriana, Goedereede, 25 mei 2012.

Wij hebben heerlijk geslapen op de lekkere bedden en in de stille kamer! Amanda en Luuk, 26 mei 2012.

Gezelligheid en warmte, zo zullen wij aan deze plek terugdenken. We hebben genoten van jullie gastvrijheid, het fijne appartement en de prachtige omgeving. Gefietst, gewandeld, bezoek sauna, uitgerust gaan we weer terug naar het westen! Tjeerd en Anja, 23 – 26 mei 2012.

Heerlijke plaats om te ontspannen, prachtige omgeving, fijne ontvangst! Coen en Margriet, Uden, 29 – 31 mei.

Na een koude, natte fietstocht was het fantastisch om hier aan te komen. Om na het zo hartelijke welkom meteen in het luxe bad te gaan. Konden hier echt uitrusten en na een heerlijk ontbijt weer verder. Dank voor jullie geweldige gastvrijheid! Rob en Rietje.

Beutiful guesthouse, lovely food and great host. Many thanks! Fam. Wickham, Ireland, 1st june 2012.

Wir haben uns bei Ihnen sehr wohl gefüllt. Vielen herzlichen Dank! Sabine und Hilmar Graf Grote. 1-3 Juni 2012.

Heel hartelijk dank voor het bieden van een thuis van huis. Intern zitten of in de kost gaan voor je werk is zelden een feestje, maar in jullie B&B kun je je thuis voelen en wordt je nog vertroeteld op de koop toe. Een bad met bubbels of stortdouche na een dag buiten werken in de regen en kou, is een weldaad, aangevuld met een heerlijk diner, daar kan geen 5-sterren hotel tegen op. Ik voeg nog een scherfje als souvenir toe : daar waar Bert met zijn voet een stukje profiel van de opgraving per ongeluk vrijlegde, viel later deze scherf uit het profiel. Dus Bert, je hebt ‘m zelf vrijgelegd, het is jouw vondst. Een oortje van een 19e eeuwse Keulse pot. Veel succes met de B&B. Wendy Deitch, archeologe, Amsterdam. 7 juni 2012.

Bedankt voor de gezellige ontvangst. We hebben heerlijk gegeten en goed geslapen in een prachtige omgeving. Groetjes, Ben en Rika, Assendelft. 1 juni 2012.

Dank voor de warme ontvangst en de steun. Ondanks de niet al te prettige omstandigheden, waarom we hier waren, hebben jullie ons een rustpunt gegeven. Dank daarvoor. Vriendelijkegroet, Stroes/Struyken, 18 juni 2012.

Wat een plek, wat een warm onthaal, een lekker ontbijt en het gekwaak van de kikkers. Wat wil een mens nog meer, we komen terug. Ronald en Martien, 19 juni 2012.

Wij sluiten ons bij alle voorgangers aan. Goed verzorgd, gezellig, gastvrij, alles wat een mens zich maar kan wensen. Wij hebben fijne dagen gehad, helemaal TOP. Gerard en Margriet, 21 juni 2012.

De eerste keer, dat wij een B&B geboekt hebben, is bij ons goed aan geslagen. We hebben het bij jullie prima naar ons zin gehad. We zijn hartelijk ontvangen en de acomodatie is fantastisch. Jullie hebben ons verschrikkelijk verwend met het heerlijke eten en gezorgd, dat ons verblijf zeer aangenaam was. Mede door de service en de informatie over de omgeving, enz. Ook bedankt voor het regelen van de fietsen, waarvan we dankbaar gebruik hebben gemaakt. Vel succes voor jullie in de toekomst. Riet Klerk en Gré Dijkhuis, 29 juni.

Twee nachten in de Anemoon! We hebben ervan genoten. Net zoals van jullie prachtige tuin, het eten “Wat de pot schaft”, en het uitgebreidde ontbijt. Leuk, de gesprekken met jullie en de overige gasten. Wim en Irma, Zeewolde, 29 juni 2012.

We hebben het goed naar onze zin gehad! Goed geslapen en een goed ontbijt. Fantastisch. Ook het lunchpakket, wat voor ons was klaar gemaakt, was super! Nu gaan we weer uitgerust verder met onze fietstocht langs de IJssel. Dank voor alles, Rozelien en Hans, 3 juli 2012.

Hartelijk dank voor de goede zorgen tijdens mijn verblijf van maandag t/m donderdag. Echt een plek met de voor mij juiste energie , waar je je heerlijk thuis kunt voelen. Een echte aanrader. Ik wens jullie nog heel veel  mooie gasten toe. Angelique, Almere. 4 juli 2012.

Wederom een goed verblijf, mede door het prachtige weer, ’s avonds van de tuin kunnen genieten. Om +/- 22.30 vlogen de vleermuizen om ons heen, heel bijzonder!! Hartelijk dank voor de goede verzorging en wij gaan tevreden naar ons volgende adres in Wilp. Jan en Cobi, Amsterdam, 4 juli 2012.

Thank you for my stay, lovely, see you again soon. Molly Budd, UK. 5th July 2012.

Bij jullie in De Slaperije voelen wij ons harstikke vrije, Het kan niet anders dan de gasten zijn hier allemaal blije. Er zullen er nog wel meer aansluiten in deze rije. Wij hebben ons hier prima kunnen gedije. Groet, Jo en Kees, Tholen, 5 juli 2012.

Thank you so much for your very friendly welcome and great hospitality. I hope that when we return on 23rd, the sun will be shining so that we can take photos of your lovely garden! See you soon – you have been warned!! Fam. Budd, UK, 6th July 2012.

Eén nachtje deze kamer, echt super. Nu nog 1 nachtje logeerkamer, zal ook goed gaan :>). Bedankt voor de fijne verzorging. Hans en Nanda. 7 juli 2012.

Verrassend leuk! Bedankt, Han en Rose. 7 juli 2012.

Hat mir sehr gut gefallen. Alles super. Tolle Dekoration.  8juli 2012.

Wat een geweldig leuke B&B hebben jullie hier van gemaakt! Na een dagje Deventer op stelten heerlijk geslapen en een lekker gezellig ontbijt genoten. Vandaag nog even naar Zutphen en dan weer naar Harderwijk. We gaan reclame voor jullie maken! Ina en Arie. 8 juli 2012.

Anemoon, mooie kamer, prima bedden. Top! Ton en Anke, Voorthuizen. 13/14 juli 2012.

Hartelijk dank voor de vriendelijke en gastvrije ontvangst in jullie mooie B&B. Lof voor de heerlijke lunch en ontbijt! Groet van 4 tevreden zussen uit Brabant. 18 juli 2012.

Hartelijk dank voor de ontvangst. “De Slaperije” is een TOP B&B! Mooi gezellig en met een lekker ontbijt toe!! Matilde en Siloig. 20 juli 2012.

Dat was een erg fijn verblijf in de Slaperije!. Bedankt voor de goede zorgen. Groeten, Matthijs. 22 juli 2012.

Dank voor de goede zorgen en mooie plek! Tanja

Bedankt voor de goede zorg! Rémy en Hilde

We hebben het erg fijn gehad. Het is hier veel beter dan in een hotel, want er gaat niets boven persoonlijk contact en flexibele service. Hele mooie plek hebben jullie hier, Matthijs.

Thank you for a lovely weekend, Jennifer.

Bedankt voor de goede zorg, Maruth. 20 juli 2012.

Voor een niet mooie reden ( het afscheid nemen van onze lieve vriend Ton) zijn wij met onze vriend Jack hier te gast in jullie zeer verzorgde B&B! Heerlijk om even terug te treden uit de hectiek van de afgelopen weken en dagen. Reizen, werken en gisterenavond heerlijk van de stilte en rust in jullie tuin genoten. Ontbijt was super. We hebben genoten! Henk en Nel Moen. juli 2012.

Thank you both for our lovely stay although it is being short, fantastic! Sorry, there will be no more kisses or maybe? Best wishes, Molly Budd.

Again, many thanks for your warm welcome and for remembering our anniversary! We much enjoyed our tour of the garden on such a perfect summer evening. Hoping we can stay here again next year en route to Copenhagen to look after our grandchildren. If so, we will bring you some plants, perhaps!, Linda and Derrick Budd, UK. 24 July 2012.

Een goed adres, prima bedden en een goed ontbijt, kortom een B&B , waar je alles vindt wat je nodig hebt. Groeten, Jos en Mia. 25 juli 2012.

Mooie gastvrije en gezellige B&B eigenaren. Bedankt, het was super! Adje en Tonny, Denekamp, 25 juli 2012.

Fijne dagen waren dat…. Ben benieuwd hoe ’t verder zal gaan. I.e.g. hielp het mij denken of en over eventueel wonen in Zutphen. Tot ziens. Willemien, Groningen. Juli 2012.

Es war wunderschön ein dieser gemütlichen und grünen Unterkunft. Wir haben die Ruhe sehr genossen. Herzlichen Dank. Manfred und Karin. 27 juli 2012.

We hebben genoten van jullie warme thuis en prachtige tuin. 300 km. gefietst in een mooie omgeving met volop zon! Dankbaar voor deze mooie vakantie keren we terug naar België! Rita&Patrick, Freda&André. 28 juli 

Fantastisch! De gastheer en gastvrouw ontvingen ons heel hartelijk. Het voelde als thuiskomen bij familie. Een heel mooie appartement, compleet, heel rustig met fraai uitzicht op de bloemrijke tuin. Alles heel bijzonder! Johan en Carla, Veldhoven. 29 juli 2012.

Dankjewel voor de goede zorgen. Het was een prettig verblijf tijdens mijn cursusweek. ’s Morgens een lekker ontbijt en ’s avonds nog even genieten in de tuin. Misschien tot volgend jaat? Patricia Schoones. 2 aug.2012

Een heerlijke kamer, fijne badkamer en vooral mooi uitzicht op jullie prachtige tuin!. We hebben hier heerlijk kunnen ontspannen, ondanks onze moeilijke familie omstandigheden, We voelden ons ook door jullie belangstelling hiervoor, erg op ons gemak. Bedankt! Jan en Sophie, 3 aug. 2012.

Hartelijk dank voor het ontspannen verblijf hier! We hebben genoten van de rust, de tuin, de omgeving eb het weer. De kamer + ontbijt was prima!. Paul en Marlies, aug.2012

Een aangenaam rustpunt in een hectisch, druk weekend. We hebben ervan genoten!!! Ann en Eric, 5 aug. 2012.

Al was het maar voor één nacht, we hebben genoten van alles. Vooral gastvrijheid, heerlijke rust in mooie tuin, fantastisch ontbijt. Hartelijk dank. Nico en Lia. 5 aug 2012.

Heel erg bedankt voor de gastvrijheid en de goede verzorging. Vonden het fantastisch en zeer gezellig. Zullen uw adres zeker aanbevelen! :>) Anno&Kunne, 6 aug.2012.

Bedankt voor deze fijne kamer en gastvrijheid. We konden hiergoed ontspannen en genieten, We komen graag nog een keer terug. Maarten en Stephanie. 7 aug. 2012.

Drie dagen heerlijk gefietst, heerlijk verwend door jullie. Ook hadden we prachtig weer, erg rustig hier. Wat een mooie tuin. Nogmaals hartelijk bedankt. Fam. Butterman. 10 aug. 2012.

Het was voor ons geen verrassing meer, dat het in de slaperije zo goed toeven is. Onze verwachtingen hebben jullie meer dan waar gemaakt! Hartelijk dank voor jullie gastvrije en vrolijke ontvangst. Deo volente, we zijn tenslotte de jongsten niet meer, komen we nog vele malen genieten in de Slaperije. Betty en Wim. 11 aug. 2012.

Een prima avond en nacht gehad na een dagje pieterpad. Het prieeltje was goed, de wijn smaakte goed en de bedden waren goed. Het ontbijt was heerlijk en de gastvrijheid was prima. Ik zal even reclame maken op onze Pieterpad-site voor jullie B&B. Lammert en Sylvia. 11 – 12 aug.2012.

We hebben genoten van jullie gastvrijheid en de fijne kamer met prima bedden. En alles zo mooi schoon! Een heerlijk ontbijt met uitzicht op de prachtige tuin maakte, dat elke dag weer startte met een lach! Dan nog stralend weer erbij en gezelige andere gasten. Kortom: een geweldige B&B. Ben&Marianne. 16 aug. 2012.

Heerlijk, in alle rust, hebben we ons kunnen ontspannen. We voelen ons een aantal dagen lekker in de watten gelegd! Genoten van de faciliteiten, de prachtige tuin en de warme gastvrijheid. We komen zeker nog eens terug. Anne-Marie en Gerrit. 17 aug. 2012.

Bedankt voor de vriendelijke ontvangst en heerlijke ontbijt. Kortom een aangenaam verblijf. Tamara& Arnoud. 25 aug.2012.

We hebben hier een nacht geslapen. Toen we hier kwamen was er in Zutphen nog markt. Zutphen is een prachtige stad. Vooral de Librije vonden we heel bijzonder. We hebben goed geslapen en het ontbijt was heerlijk en heel goed verzorgd. Bedankt voor jullie gastvrijheid.  De tuin is schitterend. Johan En Janny, Emmen. 26 aug.2012.

Hartelijk dank voor de persoonlijke service en verzorging! Heerlijk geslapen! Leuk om te ontdekken, hoe gezellig een B&B kan zijn! En hoe gastvrij! Ton&Gerda. aug.2012

We hadden een heerlijk weekend hier. Lekker ontspannen in deze rustige en gastvrije omgeving. Alles is verzorgd en schoon, heerlijk bedden en een lekker bubbelbad. Dat hebben we thuis niet. We hebben hier genoten en zullen het verder vertellen. An en Laurens, 2 sept. 2012.

Hartelijk dankvoor je gastvrijheid, het was tot in de puntjes verzorgd. Lekkere bedden, een smakelijk en zeer uitgebreid ontbijt en de vele aanbevelingen voor fietstochten door de mooie natuur. Ook het eten “Wat de pot schaft” was verrukkelijk, een echte aanrader met een heerlijke fles wijn erbij, helemaal af. Emmy en Ton, 2 sept.

Ik zocht een plekjeom te overnachten, terwijl ik door Nederland moest reizen voor mijn werk. Dit is ideaal hier en ik ben zeker van dat moest ik langer de tijd hebben, ik hier zou blijven logeren. Jammer, dat het zo ver is van mijn woonplaats, anders kwam ik zeker eens een weekendje.  Niels, 3 sept. 2012.

Hartelijk dank voor de gastvrijheid en goede zorgen. Alles was prima en een aanbeveling, mocht iemand ons vragen of we een goed adres weten om een paar dagen te  verblijven. Ton en Mia, 6 sept.2012.

Het was kort, veel te kort. Maar het smaakt naar meer. Een nieuw adresje om uit te rusten. Het ziet er prima uit en alles is schoon. Dit is voor ons erg belangrijk. Hartelijk dank voor de gastvrijheid en goede zorgen. Tot ziens. Fam. Herbig, 8 sept. 2012.

We are very happy, that we picked De Slaperije. This has been wonderful and has exceeded our expectations! Jack & Donna Spencer, Canada, 9 sept.2012.

Jullie gaan voor goede verzorging, voor alles piekfijn in orde, voor een rijk ontbijt en schone kamers. Dat was allemaal goed waarneembaar en een prettige ervaring. Vooral als je hier alleen bent, is het fijn als je “waar- genomen ” wordt. Ik was blij met het tafeltje en lampje! Drude, 9 sept.2012.

Lieve mensen, XXXXXX, 6 sterren ! Wat een onthaal en aandacht. Dank jullie wel. Paul en Tineke, 15-16 sept.2012

Hartelijk dank voor de watme ontvangst! We hebben heerlijk geslapen en ontbeten en wat hebben jullie een schitterende tuin en huis. Bedankt voor de stek en jullie een fijne vakantie op Ktreta, geniet ervan! Hans en Marijke, 16 sept, 2012.

Bedankt voor de heerlijke overnachting in jullie B&B. We hebben heerlijk geslapen en weten zeker, dat we zo een heerlijk ontbijt gaan krijgen. Stefanie en Michelle,  21 sept. 2012.

Dank jullie heel hartelijk voor de warme ontvangst, het heerlijk 3-gangendiner ( met liefde, aandacht en zorg bereid), de verzorgde ontbijtjes, jullie plezier om het jullie gasten aan niets te laten ontbreken, écht super.  Wij gaan, na de economie van Zutphen, Deventer en Vorden weer een boost te hebben gegeven, vol nieuwe energie, vol met extra tassen, maar bovenal volle buiken, vol met herinneringen, vol van nieuwe ervaringen (o.a. een Solex-tour) & indrukken en vol plezier weer terug naar huis. Dank & lieve groetjes, Hannelore, Mirjam, Monique, Elle, Corinne & Diana. 14 0kt.2012

Bedankt voor het prettige verblijf en het lekkere eten. Veel succes met De Slaperije in de toekomst. Doortje en Wim, 19 okt. 2012.

Kort, maar heerlijk! Inge en Rikkert, 20 okt. 2012.

Het is ons hier heel goed bevallen.  Grote, goed voorziene kamer in een rustige omgeving. Van hier konden we in een minuut of tien wandelen naar onze vrienden in Warnsveld. Mooie herfstkleuren! En nu de wande;ling langs de Berkel. Ed & Bep, 21 okt.2012.

We hebben een dag/nacht heerlijk kunnen ontspannen! Bedankt voor de gastvrije ontvangst en verzorging. De prettige energie, die het huis en omgeving uitstraalt, hebben ons weer helemaal opgeladen. Tot ziens!, Colin en Laura, 21 okt. 2012.

Wat een heerlijk plek om wakker te worden. Zo lekker stil hier. Na een heerlijk ontbijt gaan wij onze volgende etappe Pieterpad lopen. Dank voor de gastvrijheid. Vincent en Marga, 21 okt.2012.

Heel veel dank voor het zo gastvrije onthaal. We hebben hier een paar heerlijke dagen gehad. En genoten van jullie culinaire kunsten. Alle goeds voor jullie B&B en voor jullie in privé. Paul en Emma. 24 okt.2012.

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en zorg, die jullie aan ons besteedden! We hebben het erg naar onze zin gehad, een goed verzorgd onderkomen met daarbij heerlijk eten. Nogmaals heel erg bedankt! Hans en Jetty. 24 okt. 2012.

Hartelijk dank voor alle goede zorgen. Alles is schoon, goed verzorgd en een vriendelijk woord! Ook het ontbijt tot in de puntjes! Heerlijk. Hartelijk dank en wie weet “tot ziens”. Edwin&Annelies, 28 okt.2012.

Mooie kamer en badkamer / Goede bedden / Super ontbijt / zeer mooie natuur. Nicole&Eric&Bonnie. 29 okt.

Dank voor de gastvrijheid / goede bedden + heerlijk ontbijt. Vriendelijke groet, fam. Hartog.

It’s been a pleasure to stay at your B&B. You are great people! Thanks! Cheers, Steve, France.

Het was kort maar krachtig!! Snel een slaaplaats moeten zoeken ivm werk in Zutphen. Maar zeker de moeite waard. Vriendelijke Bert, die op ons bleef wachten tot 23.10 uur en een lekker ontbijt verzorgde. Henk en Els.   nov. 2012. 

We had a wonderful time hre with great service, good breakfast and nice rooms in a lovely environment. We hope to see you again. Greetings + blafwaf from Sweden, Lugela and Felicia.  nov. 2012.

Once again… Many thanks for good service and warm welcome. Always nice to stay with you! Greetings from Sweds, dog-show Hanzehal, nov. 2012.

SUPER bedankt! Groetjes, Loes en Harmen en Marlotte. nov.2012.

Fijn verblijf gehad, goed ontbijt, gastvrijheid fantastisch en hartelijke ontvangst! H. van den Dorpel.

Alles voor de Bakker. Gewoon goed, gezellige mensen en ondanks mijn dieet, lekker gegeten. Bert, mocht ik in de buurt zijn met de motor, ff een belletje voor een bakkie. Top!!, was getekend de Amsterdammer. Rob uit het langste dorp van Nederland, Het mooie en landelijke Assendelft. 27-30 nov.2012.

Bedankt! Voor jullie goede zorgen, gastvrijheid. En natuurlijk de voortreffelijke maaltijden. Bij binnenkomst straalde de warme hartelijke sfeer me al tegemoet. Ik kom zeker volgend jaar 3013 weer logeren. Met vriendelijk groet, Heidi van de Bunte, 30 nov. 2012.

Na heerlijk geslapen te hebben, deze ochtend genoten van een prima ontbijt. Dank voor jullie gastvrijheid. Kees en Matian. 2 dec.2012.

Heerlijk geslapen, alles prima en zeer vriendelijk geregeld. Fijn ontbijt en huiselijk gevoel. Je voelt je op je gemak en dat is lekker. Groet, André. 7 dec. 2012.

Heerlijk geslapen en vandaag nog ’t zelfde kussen kopen! Groetjes Atilla&Esther. 12 dec.2012.

Lekker geslapen / heerlijk ontbijt / zeer gastvrij / mooie omgeving / Kortom : Heerlijk. Bedankt voor alles. Groetjes, Nico & Marja. 15-16 dec.2012.

Dankjulliewel voor de gastvrijheid en het heerlijke ontbijt. We hebben mede dankzij jullie, een heerlijk weekend gehad! We zullen het zeker aan anderen aanraden. Irene&Stefan. 16 dec. 2012.

Zeer comfortabel huis en een uitstekende gastheer! Dank. Tjeerd & Simone. Kerst 2012.