Happy new year!!

Heerlijk diner + ontbijt, super verzorgd allemaal! Dank, Jan.

Heerlijk gastvrij, fantastisch dichtbij het centrum en een heerlijk ontbijt! Goede bedden en een prima douche.  In een mooie omgeving. In het begin wat problemen met internet, maar deze werden snel verhlpen. Bedankt! Judith uit Veldhoven.

We hadden geen betere plek kunnen uitkiezen voor de viering van onze 10e huwelijksdag! Gé en Marina.

Februari

Wir hatten eine sehr schöne Zeit hier. Vielen Dank-auch für die Hilfe bei der Orientierung. Herzliche Grüsse von Andreas und Christine aus Kassel.

Heerlijk geslapen in het “oude buurtje” . Of ik weer even “thuis” ben gekomen. Dit wordt ons standaard adres als we in Nederland zijn. Gerard – Betty, Germerode (BRD)

Wat een leuke B&B adres. Alles fantastisch in orde. Uitgebreid ontbijt. Komen terug om meer van de omgeving te genieten. Nu door tijdgebrek niet mogelijk. Bedankt voor de gastvrijheid. Ben en Trees, Kamerik.

Even gauw er een nachtje tussenuit, toen we de kans schoon zagen. Geen spijt van! Gastvrije ontvangst. Heerlijk ontbijt, erg uitgebreid en prima bedden (en dat zegt wat over een slechte slaper, zoals ik). Erg attent de uitgeprinte wandelroutes! Daar gaan we nu fijn gebruik van maken! Bedankt voor de goede zorgen! Dirk en Anneke.

Na 4 dagen bij jullie te zijn geweest, heb ik het gevoel weer te zijn uitgerust en mij te hebben kunnen ontspannen. Het “all-in” karakter van jullie gastvrije ontvangst deed goed. Dit kom je niet zomaar, via internet, overal tegen. Een heel mooie toevalstreffer. Ik vind het jammer weer te moeten vertrekken uit de rust en ruimte hier. Dank jullie wel, Marinus.

Hartelijk dank voor de goede zorgen. Het was prima! h.g. Edwin en Evelien.

Bedankt voor het heerlijke bed! Saskia, Amsterdam

Vielen Dank für die guten sorgen! Schön wieder hier zu sein! Herzlichen Grüssen Die Theodora u. der Alexander.

Bedankt! Het was ons heel aangenaam, Petra en Henk.

Maart

Heerlijke plek, prima appartementje en een vorstelijk ontbijt. Mooie omgeving met vele goede en ontspannen wandelingen. We komen graag nog eens terug! Bedankt!, Joanneke en Arjen.

Kort, maar krachtig! Genieten! Bedankt! Gieneke.

Heerlijk geslapen in een comfortabele rustgevende omgeving. Dank voor de aangename ontvangst. Henk&Henca, Diemen.

Hartelijke ontvangst, schoon en heerlijk ontbijt. Bedankt voor het vertrouwen. fam. van Seventer.

Der Aufenthalt hier, hat mir meine Dienstreise versüsst. Komme gerne mal auch wenn ich privat unterwegs bin vorbei! Hans.

April

Heerlijk om weer terug te zijn in ons oude buurtje en dank voor de hartelijke ontvangst en ’t heerlijke ontbijt! Carla, Nathalie Sil van Balmus.

Hartelijk dank voor de goede zorgen, komen zeker nog een keer terug. Cor&Els.

Julius (de hond) en ik hebben ons fantastisch vermaakt in het bos en genoten van jullie gastvrijheid en heerlijk uitgebreid ontbijt. Bedankt! Anne uit Delft.

Heerlijke bedden en een uitgebreid lekker ontbijt. Bedankt, Odilia en Henny.

Hartelijk dank voor de goede zorgen. Na een dag Pieterpad lopen is het heerlijk om hier tot rust te komen. Het diner was heerlijk, evenals ’t ontbijt. Lieve groet, Wil, Martin, Marion, Else, Odilia, Henny uit Oudewater.

Bedankt voor de goede zorgen. Het was wat kort. maar de verzorging was prima. Ben benieuwd, hoe de tuin er zomers uit ziet. Hans en Jolanda.

Voor ons moeder / dochterweekend dit plekje uitgezocht en dat is ons goed bevallen. Heerlijk lichte ruimte met alle comfort en een heerlijk ontbijt. Irene en Nienke.

Erg genoten van de vogelgeluiden, de “rust en reinheid” , de weelderige tuin, het indrukwekkende ontbijt. Het gastvrije onthaal! Bedankt voor alles en tot ziens, E&P.

Bedankt voor de gastvrijheid! Zeker omdat we met onze grote groep de huiskamer en keuken ’s avonds konen gebruiken! De bruiloft was fantastisch! ’t Klooster.

Prins Willem Alexander besteijgt de kroon en wij zijn in Zutphen afgezakt. Even weer thuis. Gezellig als altijd. Betty en Gerd.

  Mei

Sleeping – good. Eating – good. Everything great 🙂 Wonderful time and we really hope to see you next year, and I think we will 🙂 Greetings from Poland. Ilona i Krysztof and Jominike I Kasie.

Es war schön hier. Viele Dank! Sylvia Und Stefan, nähe Hamburg.

Bedankt voor jullie goede zorgen – zpo met mijn last=minute aanvraag met Pinksteren. Het ontbijt was erg lekker.. En natuurlijk bedankt voor de beschuit met muisjes! Zal een verrassing zijn voor m’n zusje en haar man… Groeten Petra / Genéve.

Hartelijk dank voor de persoonlijke en zeer verzorgde service! Ik weet zeker, dat we elkaar snel weer zullen zien. Heb erg genoten van jullie kookkunsten, ook al heb ik een wat sober dieet! En wat een heerlijk matras :>) Vriendelijke groetjes van Lisette Meijer uit Zoetermeer.

Bedankt voor de goede en lieve zorgen aan ons besteedt. Het was goed te vertoeven hier in Warnsveld en we komen zeker nog eens terug!! Bedankt voor het begrip en liefdevolle toewijding, Liefs van Roel en Bep.

Wat een prachtig plekje hebben jullie hier. Bedankt voor de goede zorgen en het lekkere ontbijt en misschien tot een volgende keer. Martien en Karin, Wageningen.

 ♥

Juni

Een hartelijke ontvangst, een zeer uitgebreid ontbijt en een nacht goed slapen. Ingrediënten die hopelijk bijdragen aan een goede sportprestatie van Darcy en Amy. We zullen laten weten wat het geworden is. Fam. Tan.

Bedankt voor het heerlijke verblijf. Het diner was super, ontbijt geweldig en idd geslapen als een blok, euhh, Roos. vr.gr. Patrick en Wendy.

We enjoyed our stay here very much. The calm surroundings, the delicious meals, the comfortable room and your warm hospitallity. Our journey to the past (last 60 years) has ended here. Thank you. Ineke, USA and Hetty Canada.

 ♥

Dankjewel voor een hherlijk verblijf. Kort maar krachtig. Zutphen, Deventer en de natuur. Heerlijk ontbeten. Veel groetenuit Wioubrugge.

Wat een leuke B&B hebben jullie! Fijne, lichte Studio, Top-badkamer. Heerlijk gegeten en genoten van jullie mooie tuin. Een aanrader!. Jos en Hellen.

Juli

Niets dan complimenten! Jullie hebben alles tot in de puntjes verzorgd. En wat een prachtige tuin hebben jullie gemaakt. Veel dank, Rolf en Saskia.

Danke fúr die schöne, liebevolle unterkunft und Verpfegung- ein kleines Urlaub – einstig – Paradies! Ineke und Frank.

Gisterenavond zijn we pas rond 22 uur aangekomen en ons wachtte een heel warme ontvangst. Geslapen als rozen en gesterkt met een heerlijk ontbijt, stappen we weer op onze fietsen om onze tocht te vervolgen. We zullen jullie B&B zeker bij onze vrienden aanbevelen! Harry en Marga.

Vielen Danke für das Frühstück, alle Tipps und die Gastfreundschaft, Inge / Jeay.

We kwamen voor de ballonvaart in Harfsen, maar kregen veel meer dan dat! Bedankt voor het heerlijke avondeten, de mooie schone kamer, de prachtige tuin, het verzorgde ontbijt en natuurlijk jullie flexibiliteit met het verzetten van de boeking. Als we weer in de buurt zijn, misschien deze keer eens wat langer van de mooie omgeving te genieten, komen we zeker weer bij jullie terug!. Liefs, Bart en Suzanne.

♥   

Wat hebben we genoten van deze heerlijke, luxe kamer (de badkameralleen al!!!), de rust, jullie practige tuin en heerlijke gastvrijheid. Voor ons een extra dimensie , omdat het de eerste keer was, dat wij samen op vakantie waren.Door jullie gebaren ( 1e avondmaal door Jolanda) en humor (Bert :>) ), en heerlijke locatie, een onvergetelijke ervaring. Alles bloeit, groeit en stroomt hier. Een heerlijke stek om te zijn met humor, gastvrijheid, respect en rust van jullie. De aandacht en zorg zijn bijzonder en we voelen ons zeer vereerd. Dank voor de heerlijke dagen, die ons hier geboden zijn.  Warme groet van “The Love Couple”.

Wat een mooi plekje voor een B&B. Erg gastvrij en goed ontvangen. Jolanda heeft heerlijk voor ons gekookt en Bert, bedankt voor de goede zorgen. Wij hebben genoten en wie weet, misschien tot ziens. Jos en Elsbeth, Goes.

We hebben het heerlijk gehad. Jullie gastvrijheid mag in een lijstje.. Uitgerust en vol goede moed vervolgen wij onze fietstocht. Hans en Anita.

Wij hebben deze B&B geboekt i.v.m. de afscheidsmusical van onze kleindochter van de lagere school. Via internet geboekt. Het is hier fantastisch, mooie badkamer en goede bedden (heerlijk geslapen) en een goed verzorgd ontbijt en zeer gastvrij. Het is hier heerlijk rustig, je hoort hier niets. Bij ons is het veel meer herrie i.v.m. vliegtuigen van Schiphol.. Voor herhaling vatbaar. Gerard en Elly, Mijdrecht.

Hartelijk dank voor de gastvrijheid! Het was lekker thuiskomen van een mooi feest. Joost.

We hebben genoten van de gastvrijheid, de kamer en alles wat er verder bijkwam. Aanbevelenswaardig! Katinka en Egbert.

Bedankt voor de gastvrijheid en service! Lekker eten en mooie kamers. Zeker een aanbeveling!. Jan en Kim, België.

Ondanks het onweer heerlijk geslapen en daarna een prima ontbijt. Bedankt voor de goede zorgen. Han en Hans, Landgraaf.

Augustus

De bedden lagen erg lekker. En het eten ’s morgens was erg lekker. En de zwarte cross was te gek. Bedankt! Groet, Gerben en Riemer.

Nog vóór wij gaan genieten, van “wat de pot schaft”, schrijven wij ons positieve verhaal in dit boekje.

Jullie zouden met de B&B in een vrije tijds programma passen, op de tv dus. Kamer, ontbijt, huis en tuin >> “toppie”.

Wij gaan jullie kaartje bewaren en evt. aan vrienden doorgeven. Paul en Anna.

Ik heb genoten van de omgeving en het verblijf in jullie B&B. Heerlijke ontbijtjes en een fijn bed. Goed verzorgd!. Groet, Tini.

We hebben heerlijk van de rust en de mooie omgeving kunnen genieten. Perfecte plek om nog even samen te zijn, voordat onze spruit wordt geboren. Bedankt voor de goede zorgen!. Vr.groet, Vincent/Evelien, Waalre.

♥ 

Thanks for a magnificant treat and topclass hospitallity. We really appriciate your wonderful B&B. Until next time.

Best regards, The Brüggemann family from Denmark.

De Tulp van B&B De Slaperije is echt niet zomaar een B&B. Het is meer een luxe onderkomen ++. Menig hotel kan daar niet aan tippen. En Bert Verloop is een uiterst vriendelijke en behulpzame gastheer, die zelfs de kooktijd van het ontbijt-eitje aan je wensen aanpast. De lunch als afsluiting van ons 5-daags verblijf was voortrefelijk. Nelly en Emile, Leiderdorp.

Wij hebben genoten van een warm, gastvrij onthaal, een verrassend volledig helder appartement en een goed verzorgd ontbijt. Leo en Hilde Berg, Leiderdorp.

Heel hartelijk dank voor de gastvrijheid! Super heerlijk ontbijt en geweldige verzorging!! Groetjes , Gerard en Jolanda van der Kant uit Deurne.

Awsome, Wunderbar, Magnifique. We zullen niet nalaten, hier en daar wat reclame te maken voor jullie B&B. Fameus geweest. Germaine en Huub, Etten-Leur.

We zullen niet vaak mee maken, dat : de gastheer ons op de laan stond, om ons te verwelkomen! We in de zon tussen de bloemen, met z’n tweeén zaten te eten in een heerlijk rustige omgeving. Dat andere gasten uit Engeland vreemd opkeken van de mooie countryside. Erg bedankt voor de goede zorgen. Heerlijke dagen gehad, prachtig weer en prachtige kamer. Manita en Coby.

Dit was ons tweede bezoek en de hartelijkheid en service zijn top. De tuin is prachtig. Thea en Dick, Stolwijk.

Na een warm en hartelijk welkom hebben we heerlijk geslapen in onze vrolijke Anemoon-kamer. Wat een fijne omgeving hier. We hebben net een heerlijk en gezond ontbijt gehad. Nu zijn we helemaal klaar om de boekenmarkt van Deventer te verkennen :>) Bedankt voor dit heerlijke weekend! Matine en Peter, De Klinge België.

We zijn hier echt tot rust gekomen, vooral in de tuin, waar we een paar keer heerlijk hebben gegeten. Het was allemaal prima hier. We komen vast nog eens terug. Richt en Janny, Friesland.

Wat wonen jullie hier prachtig! Voor ons was deze zondagochtend heerlijk relaxen. We hebben heerlijk geslapen en het ontbijt was ook super. Dank jullie wel! Reinier en Christine, Heiloo.

Wat een leuke ontvangst. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Een gezellige en ontspannen sfeer. Ook de slaapkamer zag er netjes uit, en vooral lekker geslapen. Het ontbijt was heerlijk en het andere eten ook. Kortom een fijne plek om te vertoeven, in jullie mooie huis. Bedankt voor alles. Groetjes en wie weet tot ziens. Peter, Nuenen.

Bedankt voor de gastvrijheid en goed verzorgde kamer en heerlijk ontbijt! We hebben het hier goed naar ons zin gehad! Groet, Michiel en Wieteke, Amsterdam.

Heute war der 2.Tag unserer Radtour. Trocken, aber sehr windig. Müde fallen wir gleich ins Bett. Das tolle Ambiente hier, wird uns helfen auch den 3.Tag zu meistern. Unser Dank!! Viele Grüsse aus Hückeswagen, nähe Köln

Hartelijke ontvangst, lekker gegeten in de tuin, goed geslapen / heerlijke bedden, fijne dagen gehad! Bedankt, Kees en Isolde, Waddinxveen.

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en goede zorgen! JÖrgen en Anita, Gulpen.

Wat een heerlijke kamer! Ontbijt super! Gastvrij en stijlvol. Dank en tot ziens, Harry en wil, Meppel.

Natuurlijk, een prachtige tuin, mooie kamers en alles zeer goed verzorgd. Maar wat ons vooral heeft geplezierd, is de luchtigheid en humor bij dit alles : heerlijk om zo te ontspannen!. Keep up the good work&life! Tineke en Tom.

Wat een fantastische plek om een paar dagen door te brengen en te genieten van de gastvrijheid en gastronomie! Ik kom zeker nog eens terug om de omgeving per fiets te ontdekken. Liefs, Pieter Swinkels, Someren.

Dit is ons eerste B&B bezoek en we hebben het goed naar ons zin gehad. De kamer is erg netjes en alles is aanwezig. Ontbijt is erg lekker en uitgebreid. Kortom we zijn prima verzorgd. Veel succes en plezier met jullie B&B! Vriendelijke groetjes van Almanda en Pieter, Zevenhuizen (ZH).

Prachtige kamer, goed bed, heerlijk ontbijt, genoten in de prachtig aangelegde tuin. Jammer, dat we het diner gemist hebben. Dat had waarschijnlijk een zelfde kwalificatie ontvangen. Wij gunnen onszelf in de toekomst een nieuw bezoek! Groetjes , Loet en Henk, Maastricht.

Prachtige omgeving, mooi huis, en dido kamers. Heerlijk diner in de tuin met onze Chinese vrienden. Voor hun eerste keer B&B ervaring. Bedankt voor een heerlijk verblijf! Koos, Ingrid, David en Helen.

Een heerlijk, rustige omgeving en mooie kamers. Zeer gastvrij! Dankjulliewel! Peter&Inéze.

Wat hebben wij genoten van jullie gezellige B&B. Met veel plezier kunnen wij hierop terug kijken, zeker op de heerlijke glaasjes!! Mmm, wat een heerlijk eten. Chapeau, gastheer. Trijnie en Janny, de vrolijke fietsers van de 4-daagse van Laren.

Bedankt voor de goede verzorging!! Heerlijk geslapen en lekker ontbijt gehad. Prachtige tuin. We hebben genoten. Hil en José.

Hartelijk dank voor de prima verzorging, heerlijke kamer en tuin en lekker ontbijt! Groet, Pierre en Marry.

We hebben genoten van de weldadige rust en prettig verblijf en mooie tuin. Tot ziens en bedankt. Ad en Cocky. Helmond.

Na een fietstocht van 80 km. werden we vorstelijk onthaald en naar onze kamer Klaproos begeleid. Wat een mooie kamer! Heerlijk gegeten, prima kok!! Jolanda ook bedankt voor de service. Fijne bedden, heerlijk ontbijt. Wat een schitterende tuin. Bedankt voor alles. Jan en Gé.

We hebben het hier prima naar onze zin gehad. Lekker gefietst, ontbeten, heerlijk geslapen. Gelukkig geen last van de kikkers gehad :>)) Marianne en Ype.

We came to celebrate our wedding anneversary. A really lovely, quite charmingvillage. Surrounded by beautiful countryside. And De Slaperije was the best thing about it all. We are hoping to return soon. Thanks for making us so welcome. Also the chinese food was excellent! Another reason to return. Michael and Brenda.

Ik had De Slaperije via internet geboekt. Van te voren diverse malen met Bert per mail gecommuniceerd. De kamer is prima, alles is aanwezig. Netjes schoon. Het ontbijt (sorry Bert, het is afgezaagd :>))) is in 1 woord fantastisch!!! Carola, Brenda, Robin en Casper, Bergschenbroek.

September

Alles staat al eigenlijk in het schrift beschreven. Het is in één woord een geweldige ervaring geweest. Naast de hartelijke ontvangst en het heerlijke eten (ondanks dat wij het jullie moeilijk hebben gemaakt met onze diëten) was er ook een prachtige omgeving en een heerlijk bedje om te slapen. Bedankt voor alles. Tanja en Elly.

We hebben heerlijk geslapen. Dank voor de gastvrijheid. Sofie, Rosa, Mam, Papa

Wat hebben we een heerlijk familieweekend gehad in deze enorme villa! Ziet er allemaal prima en netjes uit en door de gezellige inrichting, voelt het direct alsof je thuis bent. Heel veel succes en vooral ook bedankt! Groet, Joey&Irene, Hoogeveen.

Heerlijk geslapen en een heerlijk ontbijt. Bedankt! Brenda & Robin.

De tuin op een stille nazomeravond, met een glas wijn in de hand – zo’n avond kan niet meer stuk. Heerlijk en rustig geslapen. Zelfs niet uit bed gevallen :>) Ik koop me ook zo’n mini tvtje voor in mijn keuken, handig is dat. Groetjes, A.F. Brussel.

Een vriendelijke en gastvrije aankomst, mooie en rustige omgeving. Moie en ruime slaapkamer. Heel erg schoon. Hier heb ik met m’n zwager, Jan, en zus, Astrid, overnacht. Misschien, dat we nog een keer langs komen. Groeten, Hilda Molenaar.

Het waren mooie momenten om hier te zijn … Mooie energie voor nog meer bewustwording. Dankbaar, Jeanet.

Mooie omgeving brengt rust. Mooie kamer en een heerlijk bed! Jammer, dat ik niet buiten kan nzitten! Te koud en regen… Echt de moeite waard om nog terug te komen! Kortom, Bedankt, warme groet, Jeanet.

Hartelijke ontvangst. Duidelijke uitleg van de hier aanwezige omstandigheden. Flexibele inpassing van onze wensen. Lekker eten, goede bedden en geslapen hebben we prima. Alles was zeer netjes en de omgang luchtig en open . Super! Een mooie plek om te verblijven. Met veel dank aan jullie beiden. Jan en Trijntje de Boer – de Vries. Oranjewoud.

Vanaf het eerste moment was het thuiskomen, een warm welkom en ontvangst. Een heerlijk bed, een lekker lichte kamer en ik heb genoten van een voedzame maaltijd. Ik kom zeker nog een keer terug. Volgend jaar wsl, wanneer ik weer een training in Zutphen ga volgen. Hartelijke groeten, Laurna.

Hartelijke ontvangst, mooie kamer, lekkere bedden, super bubbelbad en een goed ontbijt! Kortom, we zijn klaar om 31 km te wandelen op het Trekvogelpad! Ruben & Annemieke, Berkel& Rodenrijs.

Hartelijk dank voor de arme ontvangst, de mooie kamer en het lekkere eten. De ongedwongen en gezellige sfeer aan tafel was een echte verademing. Zeker voor herhaling vatbaar. Myriam & Johan.

We hebben nog nooit zo’n mooie kamer in een hotel gehad. Wat een luxe! Een heerlijk bubbelbad met geur, waar je heerlijk bij ontspant. Zutphen is een mooie stad. Rijk aan historie. Bij leven en welzijn, komen we nog een keer om de omgeving te ontdekken op de fiets. Jan en Willy Breederland, Voorne-Putten.

Héééél hartelijk bedankt hoor, voor het gewéldige “verwen-weekend”!! Het was in een woord SUPER !! Wat hebben we genoten van de gezelligheid, het samen eten, uit en thuis, de prachtige dwaal-wandeling, de leuke aktiviteiten, de film en last but not least, de fijne momenten samen!! We zullen alle mooie herinneringen, als een onvergetelijk geschenk, meenemen naar huis. Veel liefs, Carla en Johan, Veldhoven.

Oktober

Veel dank voor het prettige verblijf! Maarten en Paulien.

Wat een fijne plek! Prachtige omgeving, schone kamers, goede service en een heerlijk uitgebreid ontbijt. Hier komen we nog eens terug, als we in de buurt moeten zijn! Sanne, Mainline.

Het is ons hier goed bevallen, al was het voor één nacht. Vriendelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. De kamer was top !!!! Het was ook super, dat wij fietsen konden lenen. We hebben genoten hier. Groetjes, Rogier en Natascha.

Harstikke bedankt voor de hartelijke ontvangst. Het was fijn. Groet, Hanneke & Rogier.

Hartelijk dank voor het prima verblijf! Gezellig ontvangen, prima gegeten en goed geslapen. We tekenen voor de volgende keer. Mieke en Willem Schrader.

Na een avond waarin we verdronken in de muziek van DStef Bos, een heerlijk “thuiskomen”, verdronken we in een diepe rust in jullie huis … We komen graag nog een keertje terug. Irma / Annelies.

December

Bedankt, prachtige kamer en Gods zegen. Jezus houd van u. Groeten van Johan en Corrie.

Dank voor jullie gastvrijheid en culinaire onthaal! Voortreffelijk geslapen in perfecte ambiance. Deze houden we er in! Anke en Pierre Lemain.

Een heel fijn kerstnachtje! Dankjulliewel xx M.

Voor de zaak reis ik veel. Hotel hier, hotel daar. Kies graag een B&B om de huislijke sfeer. Bedankt hiervoor. Freek, R’daal.

Tom & Ilse , 5 & 3 jaar, op bezoek met een groep familie. “Mooie schilderijen” zei Tom. “ik vond het leuk, dat ik bij Tom sliep” zei Ilse. Een heel fijn 2014 !!

Een warm ontvangst, een heerlijk ontbijt. Tja, het was een toptijd!. Bedankt voor de goede zorg. Groetjes, Jaap en Miranda, Westmaas.

Wij vinden dit een prettige plek om te overnachten in Warnsveld, op bezoek bij kinderen. Fam. Vermeulen, Diemen.