• 2020-07-13

Het is weer zomer in B&B De Slaperije

We zijn alweer een maandje onderweg na de heropening van onze B&B De Slaperije. Vanaf 1 juni hebben we diverse gasten, vrienden en familie onderdak kunnen verschaffen. Natuurlijk en vanzelfsprekend, rekening houdend met de maatregelen rondom het Corona-virus en de versoepelingen, die regelmatig vanuit de overheid worden genomen. 

Eén van de aanpassingen, welke wij hebben uitgevoerd, is het afscheiden van de Tweepersoonskamer Klaproos. Het is nu Appartement Klaproos geworden met een eigen entree op de gang van de 1e verdieping. Naast de zit-/slaapkamer bevindt zich een eigen eetkamer, met allerlei voorzieningen, zoals een koelkastje, magnetron, e.d. (zie foto’s hieronder). Tevens beschikt de Klaproos over eigen sanitair. Op deze wijze bestaat de mogelijkheid, indien gewenst, de maaltijden in het appartement te serveren. Of indien mogelijk, in onze mooie grote B&B eetkeuken op de begane grond.

De hele nieuwsbrief lezen?
Klik op onderstaande foto.