• 2020-04-01

Corona-update: Geen pedicure en massages t/m 28-4, B&B gesloten tot 10-5

Gisteren, dinsdag 31 maart 2020 heeft de overheid een nieuwe update gegeven met betrekking tot de maatregelen omtrent het corona-virus.

Samenvattend komt dit erop neer, dat B&B De Slaperije tot 10 mei gesloten blijft. Werkzaamheden, als pedicure en massage, zullen t/m 28 april stil liggen. De update van de overheid op 21 april zal duidelijkheid geven hoe we na eind april/begin mei verder gaan. Daarvan brengen wij je opnieuw via een nieuwsbrief en onze website op de hoogte.

Zo streven wij ook de maatregelen en adviezen vanuit de overheid na en nemen we ieders gezondheid in acht. Met als doel dat we met z’n allen in de toekomst weer kunnen genieten van de “normale” situatie. Daar dragen wij te zijner tijd graag aan bij!

De hele nieuwsbrief lezen?
Klik op onderstaande foto.