• 2020-03-28

Het is weer lente… + Corona-maatregelen

De lente staat voor de deur. De bonte specht klopt op de grote bomen in de straat. Kool -en pimpelmeesjes vliegen af en aan, merels schermen hun territorium af, Vlaamse gaaien, eksters en kraaien gaan de strijd al aan, het roodborstje komt nieuwsgierig om de hoek kijken en het eerste vroege ochtend gekoer van de duiven is te horen. Oftewel er is reuring in de tuin en in de mooie omgeving van de Achterhoek. De sneeuwklokjes hebben gebloeid en er staan nu overal de krokussen, tulpen, narcissen en andere stinzenplanten, azalea’s, etc. volop te bloeien. Het gazon begint langzaam te groeien en vraagt om een aanvangsbeurt: kalken, bemesten en bijzaaien.

Nu we in verband met het Corona-virus gevraagd worden thuis te blijven, willen we graag het ontwaken van de lente jouw kant op brengen. Een positieve noot in deze rare tijden.

De hele nieuwsbrief van de lente 2020 lezen met onder andere onze Corona-maatregelen?
Klik op onderstaande foto.